Mersin üç puana kilitlendi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında evinde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu hedefini mutlak 3 puan olarak belirledi. Başkan Ali Kahramanlı, zorlu puan mücadelesinde taraftarlarından takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.
Mersin üç puana kilitlendi

Hafta içinde yoğun bir hazırlık programı ile Eskişehirspor maçına hazırlandıkları dile getiren teknik direktör Rıza Çalımbay, tüm hesaplarını 3 puan üzerine kurduklarını söyledi. Zorlu ligde sahalarında oynayacakları maçlar için avantajlarını iyi kullanmaları gerektiğini dile getiren Çalımbay, "Fikstüre baktığınız zaman bundan sonra son derece zorlu maçlar bizi bekliyor. Ligin 14'üncü haftasında Galatasaray, sonrasında ise Fenerbahçe gibi zorlu iki deplasmanımız var. Bu maçlara kadar oynayacağımız 6 maçımızın 3'ünü evimizde 3'ünü de deplasmanda oynayacağız. Özellikle evimizde oynayacağımız maçları mutlaka kazanarak saha avantajımızı iyi kullanmamız gerekir. Takımdaki arkadaşlık ve uyum sorunumuz çok üst seviyede. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın da vereceği destekle zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf olacağız" dedi.

Taraftara destek çağrısı

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise takımına güvendiğini dile getirerek, "Şu anda iyi bir durumdayız. Camia olarak Trabzon yenilgisini unutarak, Eskişehir maçına kilitlendik. Futbolcularımızın moralleri en üst seviyede, taraftarlarımızın da desteği ile bu zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Başta teknik direktörümüz Rıza Çalımbay olmak üzere tüm ekibimize sonsuz güvenimiz var" diye konuştu.

Stat hazır

Milli Takım maçları nedeniyle lige verilen arada özel bakıma alınan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun zemini yapılan çalışmalarla futbol oynamaya uygun duruma getirildi.

Eskişehirspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Mersin İdman Yurdu'nda, sakat olan Nakoulma, Serkan Balcı ile kırmızı kart cezalısı Vederson'un dışında eksik bulunmuyor.