Meslekte Dayanışma Grubundan iftar

Konya Meslekte Dayanışma Grubu, iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi.
Meslekte Dayanışma Grubundan iftar

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılan 22. olağan genel kuruluna katılarak 7 kişilik yönetim kurulunda 3 üye ile temsil edilen Meslekte Dayanışma Grubu iftar programı düzenlendi.
Meslekte Dayanışma Grubu Başkan Adayı Konya SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Paparacı, Abdil Erdal ve Mehmet Uyanık basın mensupları ile bir araya gelip sohbet etti.
İbrahim Paparacı, oda seçimleri öncesinde yoğun günler yaşadıklarını, Meslekte Dayanışma Grubu olarak meslek mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. Oda yönetim kurulunda çoğunluğu az bir farkla kaçırdıklarını ifade eden Paparacı, “Seçimlerde aldığımız oylarla yönetim kurulunda 3 üye, denetim kurulunda 1 üye ve disiplin kurulunda 2 üye ile meslektaşlarımızı temsil ediyoruz. Gelecek seçimler için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Bize destek veren bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Projelerimizi hayata geçirmek için Konya SMMMO yönetiminde girişimlerimiz olacak. Mesleğimizin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi biliyoruz” dedi.