Messi'den Ronaldo'ya övgü

Barcelona'nın süper starı Lionel Messi, bir dergiye röportaj verdi.
Messi'den Ronaldo'ya övgü

Bir İngiliz dergisine açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız, "Barcelona beni istediği sürece, burada kalmak istiyorum. Bu takımdan veya şehirden ayrılmak gibi bir niyetim yok" şeklinde konuştu.

Messi, "'Barcelona'da kazanılabilecek her şeyi kazandım. Her sezon başında tek beklenti, her şeyi kazanabileceğimiz şeklinde oluyor. Kazanılan kupalar için herhangi bir önem sırası yapmak mümkün değil'' ifadesini kullandı.

Katalan ekibinin golcüsü, sürekli karşılaştırıldığı rakibi Cristiano Ronaldo hakkında, ''Cristiano Ronaldo iyi bir oyuncu ve ikimiz de birbirimize saygı duyuyoruz." dedi.

Frank Rijkaard'ın futbol hayatındaki en önemli teknik direktör olduğuna değinen Messi, "O bana ilk şansı veren insan oldu. Bana güvendi ve A takımda antrenmanlara çıkmamı sağladı. İlk maçıma onunla çıktım. Benim için her şeyi başlatan insan" şeklinde konuştu.

2009'da UEFA Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde Manchester United'a karşı attığı golü, kariyerinin en önemlisi olarak nitelendiren Messi, sözlerini, "Güzel olduğu için değil, önemli olduğu için o golü unutamıyorum. Manchester'a karşı 1-0 öndeydik ve attığım gol maçı tamamen bitirdi" diye tamamladı.