Meteoroloji, Konya'ya yağış için tarih verdi!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve çevresi için hava durumu tahminlerini açıkladı.
Meteoroloji, Konya'ya yağış için tarih verdi!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve çevresindeki son tahminlerini yayımladı. Buna göre bugün bölge (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) genelinin parçalı ve çok bulutlu, Niğde çevrelerinin akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Merkezde bugünün en yüksek sıcaklığı 9 derece olacak. Konya'nın dört ilçesinde ise sıcaklıklar 11 dereceye kadar çıkacak.

konya-hava-durumu.png

Konya'ya yağış için tarih verildi

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünün 5 günlük hava durumu tahminlerine göre Konya'da yarın yağış bekleniyor. Merkez dahil tüm ilçelerde yağmurlu bir gün olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olacak.

Konya merkezde 19 Şubat Pazartesi ve 20 Şubat Salı günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava olması tahmin edilirken sıcaklıklar 11 dereceye kadar yükselecek.

Konya ve ilçelerinde beklenen 5 günlük hava tahminleri şöyle:

konya-ve-ilcelerinde-beklenen-5-gunluk-hava-tahminleri-soyle.png

 Muhabir
Etiketler :