Meteoroloji'den Konya için yeni tahminler! Kar yağışı ne zaman?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve çevresi için hava tahminlerini açıkladı. Konya'da yeni haftada hava nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...
Meteoroloji'den Konya için yeni tahminler! Kar yağışı ne zaman?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve çevresi için hava tahminlerini açıkladı. İşte Konya'nın hava durumu...

Tahminlere göre bugün bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karaman çevresi ile Konya ve Niğde'nin güney kesimlerinin yer yer karla karışık yağmurlu ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadiseleri bekleniyor.

meteorolojiden-konya-icin-yeni-tahminler-kar-yagisi-ne-zaman.png

Hava sıcaklıklarının 6 ila 9 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette ve yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Bugün için verilen kar yağışı tahmini merkez için geçerliliğini kaybetse de günün ilk saatlerinde bazı ilçelerde ve merkezin yüksek kesimlerimde kısa süreli kar yağışı gözlemlenmişti.

Konya'da hava durumu (5 günlük)

5 günlük hava tahminlerine göre Konya'da kar yağışı tahmini için cuma günü işaret edildi. 26 Ocak Cuma günün Konya merkez ve tüm ilçelerinde hafif kar yağışı bekleniyor. 25 Ocak Perşembe günü ise bazı ilçelerde karla karışık yağmur beklenecek.

Yarın Konya'da hava sisli, çarşamba günü ise az bulutlu bir hava olacak. Çok bulutlu olması tahmin edilen perşembe günü ise hava sıcaklığı 8 derece kadar çıkacak.

Konya ve ilçelerinde 5 günlük hava tahminleri şöyle:

konya-ve-bazi-ilcelerinde-5-gunluk-hava-tahmini.png

 Muhabir
Etiketler :