Metin2 pvp server ile para kazanabilirsin

Metin2 pvp server ile para kazanabilirsin

sahibi olarak para kazanma sık duyacağınız bir durum değil. Fakat metin2 serverden para kazanmak mümkün. Metin2mmo.com ve Pvpserverlar.biz size bu konuda bir çok bilgi sağlamakta. Sağlam bir oyun ve sağlam bir reklam ağı ile çok para kazanmanız daha da mümkün. Peki nerden biliyoruz dersek şöyle açıklayalım;7 yıla aşkın bu sektörde olduğumuzu düşünürsek ve reklam verdiğimiz server sahipleri ile konuşmalarımız doğrultusunda sağlam para kazananları bilmekteyiz. Peki sağlam bir oyun kurup nasıl para kazanır dersek aşağıdaki sıralamayı harfiyen yapmanız gerekir. Sağlam oyun kurup gerekli takımı kurduktan sonra oyun işleyişi oldukça sağlam bir şekilde ilerleyecektir.

oyuncuları sağlam ve kalıcı oyuncuları sevmektedirler. Sevildikten sonra kalıcı olabilirsiniz Metin2 pvp serverinizi eksiksiz ve sağlam bir sunucuya kurun. Hem oyunda açık olmasın hem sunucunuz saldırılara karşı dayanıklı olmalıdır. Genelde emek pvp serverler uzun solukluda daha iyidir. Fakat wslik pvp serverler de size oyuncuların hızlı gelmesi için daha uygundur. Yazılımcı reklamcı ve oyun sunucusundan anlayan en az 2 kişilik bir takım kurun ve oyunla ilgili olsunlar Oyun içi ve oyun dışı destek vermeniz oldukça önemli ve eventlerinizi saatinde yapmaya özen gösterin. Sağlam bir takım ve sağlam bir sunucu ile çok iyi işlere imza atabilirsiniz.

Metin2 nasıl bir oyundur dersek;  Yıllardır hepimizin severek oynadığı Metin 2 gün geçtikçe daha da popüler olmaya devam ediyor. İster oyuna sürekli getirilen güncellemeler olsun, ister bitmek tükenmek bilmeyen eğlencesi, kulağınızı ve gözlerinizi süsleyecek harita ve müzikler, isterse de sayısızca açılan pvp serverler, ister ise birbirinden renkli ve eğlenceli karakterleri olsun. İlk günki tazeliğini koruyan Metin 2 gün geçtikçe daha da olgunlaşarak tadından yenmez bir oyun haline gelmeye devam ediyor.

2004 Yılında Kore’de Ymir Entertaintment tarafından çıkarılmış bu oyun aslında çoğumuzun bilmediği 2.5 boyutlu olan Metin 1 oyunun devamı sayılabilir. Metin 1 bir nevi Metin 2’nin 2 boytlu hali olarak değerlendirilebilir. Oyunun bu kadar başarılı olması da beraberinde kullanıcıların açtığı yüzlerce Metin2 pvp serverler i karşımıza çıkarmaktadır. Bu tarz bir oyunu sağlam bir temel ile kurarsanız oyuncu kitlesini reklamlar ile devamlı olarak çoğaltırsanız kesinlikle iyi paralar kazanacaksınız. Metin2 pvpserverler size bu konuda gereken bir çok rehberi vermiştir.