"Mevzu Türkiye ise her türlü fedakarlığa hazırız"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, iş dünyası olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e düzenlediği, "Zeytin Dalı Harekatı"nı sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.
"Mevzu Türkiye ise her türlü fedakarlığa hazırız"

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "İş dünyası ve esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman ordumuza güveniyoruz" dedi.

"Zeytin Dalı Harekatı"nın hedefinin Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve oradaki mazlum halka barış getirmek olduğunu hatırlatan Başkan Karamercan,

“Türkiye bu operasyonla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder. Mevzu ülkemizse biz her türlü fedakarlığa hazırız. Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. İş dünyası ve esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun."

Başkan Karamercan, Bitlis'in Hizan İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlere karşı operasyon yaparken çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerimize Allah'tan rahmet, olay sonrası yaralanan 12 askerimize de acil şifalar dileğinde bulundu.