Meydanlarda 'demokrasi nöbeti' devam ediyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için kent meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ne devam ediyor.
Meydanlarda 'demokrasi nöbeti' devam ediyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖdarbe girişimine tepki için kent meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ne devam ediyor.

Siirt

Siirt'te yaşayan Şırnaklı terör mağdurları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Türk-İş Sendikası Siirt Şubesi'nde bir araya gelen terör mağdurları, FETÖ'nün darbe girişimini ve kentte yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Adana

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları, Türk ve ABD birliklerinin bulunduğu İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı yakınlarında darbe girişimini protesto etti.

Fuzuli Caddesi'nden araçla konvoy halinde Sezai Karakoç Bulvarına gelen grubun önü polis ekiplerince kesildi. Gruptakiler üs yakınlarındaki bulvarda bir süre yürüdü. 

İstanbul

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kısıklı'da demokrasi nöbetine devam eden bir grup iletişimci, Mehmetçiğe seslendi.

"Meydanlar millete, kışlalar Mehmetçiğe emanet", "Tankla, tüfekle, uçakla, ölümle korkutacağınızı mı sandınız?", "Bu vatan hainlerden temizlenene kadar bize rahat uyku yok" pankartları taşıyan grup adına bildiriyi Serkan Bıçakçı okudu. 

Edirne

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar Edirne'de demokrasi nöbetini sürdürdü. 

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan vatandaşlar toplu halde yatsı namazı kıldı. Namazın ardından FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaş, asker ve polisler için mevlit okundu. 

Mersin

Mersin'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermeye devam ediyor.

Darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz'dan bu yana Cumhuriyet alanındaki demokrasi nöbetini sürdüren çok sayıda vatandaş, bu akşam da bir araya gelerek FETÖ aleyhine slogan atıp, pankartlar açtı. Ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyen vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.