MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya’nın Bayram Mesajı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ramazan Bayramı vesilesiyle yazılı açıklama yayımladı.
MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya’nın Bayram Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı açıklamada, “Mübarek Ramazanı Şerifin manevi hazzı ve bir ay boyunca Allah’ın rızasını kazanmak için yapılan ibadetlerin eşliğinde bir bayrama daha ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Ne yazık ki, Türkiye üzerinde oyunlarını sahneleyenler, bu manevi günlerimizi doya doya yaşamamıza yine engel oldular. Patlatılan canlı bombalar, terörle mücadelenin yoğun bir şekilde sürdüğü vatanımızın bir köşesinden gelen şehit haberleri milletçe hepimizi yasa boğdu” ifadeleri yer aldı.
Açıklamasında, “Bu derin acıları yaşarken kutlayacağımız Ramazan Bayramında sevinen kalplerin, gülen yüzlerin ve birleşen ellerin bir daha birbirinden ayrılmamasını diliyorum” diyen Çetinkaya, şöyle devam etti:
“Aziz Türk milletinin içine düştüğü bu karanlık günlerin artık sona erdiği, yüzlerin güldüğü bayramlar yaşamak en büyük temennimizdir. Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna şehit düşen her bir kahramanımızı minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Geleceğimiz ve yarınlarımızın sigortası olan küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerimizin hürmetle anıldığı bir bayram yaşama umuduyla Türk-İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”