Sami Gediz

Sami Gediz

MHP İKTİDARI BU ŞEKİLDE HAYALDİR

MHP İKTİDARI BU ŞEKİLDE HAYALDİR

MHP’nin geçtiğimiz hafta Türkçe Açık Hava Toplantısı Konya’da gerçekleşti. Her ne kadar Konya Teşkilatı MİTİNG dese de Devlet Bahçeli bu hataya düşmedi. Belki de bu konu kendisine iletildi ve programda MİTİNG demekten bizim sayemizde kurtuldu. Türkçe temalı bir organizasyon yapıyorsun ve buna MİTİNG demek gerçekten komikti. Konya’da yapılan reklamlarda, giydirilmiş otobüslerin tamamında yazması Konya’nın başarısız kaldığını gösterir.

Bir başka dikkat çekmek istediğim konu ise Açık Hava Toplantısı öncesi Konya İl Başkan Yardımcısı gazetemizi arayıp reklam vereceğini söylüyor. Sayın Başkan reklam işleriyle ilgilenmek sana mı kaldı. İktidarı düşünen bir partisiniz ama hedefleriniz çok düşük. Neden sizin bu işleri verebileceğiniz bir Basın ve Halkla İlişkiler personeliniz yok. Varsa neden bu işlerin organizasyonunu ona bırakmıyorsunuz. İkinci bir konu ise MİTİNG konulu bir önceki yazımda partiden kimse aramıyor ama gazeteci bir arkadaş arayarak bu yazıyla ilgili eleştirilerimde haksız olduğumu söylüyor. Siz daha bu işleri aşamamışken iktidarın hayal bile olamayacağını bilmenizi isterim. MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim birisidir. Bu konulardan kendisinin haberinin olmadığını da adım gibi biliyorum. Umarım bu başıboşluğu ve görev dağılımı noktasında oluşan sıkıntıları bir an önce giderir. Yoksa bu şekilde yükselmek yerine batmak elzem olur. Bu yazım dikkate alınarak bu hatalardan dönülürse partinin Konya Teşkilatının daha iyi şekilde hizmet edeceğine inancım tamdır.

OKULLAR HAYAT OLSUN

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında gerçekleştirilen kursların kapanış programına katıldım. Selçuklu burada da eğitime vermiş olduğu önemi ortaya çıkardı. Selçuklu Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülüğü, Halk Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan bu projede 3 dönemde 64 bin çocuk Kuran-ı Kerim öğrenmiş. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da 500 bin TL tutarında yemek sponsorluğunu gerçekleştirmiş. Bu başarılı çalışmalar devam etmeli diye düşünüyorum. Çocuklar Kuran Kursunda Kuranı öğreniyor fakat tekrar edilmezse unutuluyor. Günlük 5 dakika dahi tekrar edilirse unutulma ortadan kalkacak. Artık eğitim yuvalarımız yaz-kış demeden eğitim veriyor. Orada görev alan öğreticilerde kendi yaz tatillerinden feragat etmiş. Hz. Ali, Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum demiş ise bu eğiticilere ne denir siz cevaplayın. Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Gediz Arşivi
SON YAZILAR