MHP Konya İl Başkanı Çiçek, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı.
MHP Konya İl Başkanı Çiçek, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetine nasıl düşkün olduğunu Kurtuluş Savaşı yıllarında gösteren ve bu uğurda nice evlatlarını şehit vererek gazilik unvanını alan güzide kentimiz Gaziantep'te önceki gün meydana gelen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, lanetliyoruz." dedi.

Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısızlığa uğramasından sonra Türkiye'de terör eylemlerinin giderek arttığını bildirdi.

Yapılan terör saldırılarını kınadığını kaydeden Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

"Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetine nasıl düşkün olduğunu Kurtuluş Savaşı yıllarında gösteren ve bu uğurda nice evlatlarını şehit vererek gazilik unvanını alan güzide kentimiz Gaziantep'te önceki gün meydana gelen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Bu terör eylemi, Türkiye'yi hizaya getiremeyeceğini anlayan küresel güçlerin, taşeronlarını ümitsizce, fütursuzca milletimizin üzerine gönderdiğinin işaretidir. Milletimizin ortak sevincini ve mutluluğunu paylaştığı geleneksel bir törende bile bomba patlatacak kadar gözü dönmüş, insanlıktan çıkmış hainler, amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugün de Gaziantep halkı başta olmak üzere bütün Türk milleti, birlik ve bütünlüğüne yönelen bu saldırıları ortak akılla savuşturacak, bekasına yönelen tehdidi dize getirecektir. Gaziantep'te meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: