MHP'den cani için idam çıkışı: Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak

Taksim'de meydana gelen ve 6 can kaybı, 81 de yaralının olduğu hain saldırı sonrası açıklama yapan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'den 'idam' çıkışı geldi. Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Taksim'deki bombalı saldırının faili ve sarı torbadaki teröristlerin bulunduğu fotoğrafı paylaşırken "Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir" ifadelerini kullandı.
MHP'den cani için idam çıkışı: Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak

Türkiye, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen hain bombalı saldırıyla sarsıldı. Tüm Türkiye'yi hüzne boğan saldırıda 6 can kaybı yaşanırken 81 kişi ise yaralandı. Olay sonrası emniyetin adım adım takibiyle 6 cana kıyan hain ile işbirlikçileri kıskıvrak yakalanırken terörist Ahlam Albashır, ilk ifadesinde emri Afrin'den aldığını ve ülkeye kaçak yollarla girdiğini söyledi.

MHP'DEN 'İDAM' ÇIKIŞI

Acı olay sonrası teröriste tepki ve kınama gelirken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, teröristlerin idamla cezalandırılmasını istedi.

Taksim saldırısı faili Ahlam Albashır ile sarı torba içindeki teröristlerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Arzu Erdem, “Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri, kanlarında boğulmalılar. İnsanım diyen herkes, vicdan sahibi her vatandaşımızın arzusu bu yöndedir. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak" ifadelerini kullandı.

Erdem, “Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyen iç ve dış işgal cephesi, cüretkarlığının ağır sonuçlarıyla yüzleşecektir. Hiçbir zaman teröre aman vermeyeceğiz. Paniğe kapılmayacağız, korkmayacağız, yılmayacağız, birbirimize, vatanımıza ve devletimize sahip çıkacağız. Yeneceğiz" notunu da düştü.

Etiketler :