Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

MHP'nin Türkçe Mitingi ve Ölen Bebekler...

MHP'nin Türkçe Mitingi ve Ölen Bebekler...

MHP'li dostlarımızı yine kızdıracağız biliyorum ama istesem de istemesem de vicdanım beni mahkûm ediyor ve Esed katili kan dondurucu bir şekilde bebek katlederken Konya'da işi gücü bırakıp Türkçe Mitingi düzenleyen MHP'yi anlayamıyorum.

Mısır'da diktatör Mısırlıları katlediyor, ABD sus pus olmuş çıkarları adam öldürmeye uygun düşmüş firavun Sisi'yi destekliyor, İsrail son vurguna hazırlanıyor arzı mevut topraklarını ilan etmek için alabildiğine geçirgen bir coğrafya oluşturmaya çalışıyor. Yaşlanmış, hastalanmış, ölüm sancıları çeken Avrupa ise tekrar canlanmanın yolunu yine insan katletmekte, yine kan emmekte, yine sömürüde görmüş Afrika'da, Asya'da katliamlar yaptırıyor, firavun Sisi'nin yaptığı katliama katliam bile diyemiyor.

İran İslam Cumhuriyeti ifadesini bir kenara bırakmış Suriye'de mazlum katleden Esed ile birlikte hareket ediyor, cuntacıya cuntacı, katile katil diyemiyor, nasıl olduğunu anlayamadık, çemberin arkasında birleştiler İsrail, ABD, Suud Kralı, Avrupa, Rusya, Çin ile birlikte ismini İran Kedi Cumhuriyeti olarak değiştirmiş kedicilik oynuyor.

Suud Kralı kanının layığını yapıyor ve ağababası ABD ile birlikte Mısır'da halkı katleden cuntanın finansörlüğüne soyundu...

Bu arada Türkiye düşmanları ile birlikte hareket eden CHP ve çarkçı lideri Kılıçdaroğlu Katil Esed'e, Katil Maliki'ye anlı şanlı ziyaretler gerçekleştirip Türkiye'nin altının nasıl oyulacağının planlarını yapıyor.

Kan ve dava kardeşi Bas ile birlikte hareket eden CHP kendisine tarihin biçtiği rolü alenen oynuyor ve Türkiye düşmanlığı konusunda ABD, İsrail, Avrupa, Maliki, Esed, Sisi hatta düne kadar Türkiye'yi İran ile korkutunlar, bugün İran ile birlikte Türkiye'ye çelme takmaya çalışıyor.

Peki, bu kadar karmaşa, bu kadar can sıkan, moral bozan bir zaman diliminde MHP ne yapıyor?

Neymiş Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan daha önce Esed kardeşim, dermiş, şimdi Esed katili diyormuş, cartmış, curtmuş.

Yahu arkadaş Başbakanımız, kardeşim dediği birisine bile katliam yapınca düşman oldu, yanında durmadı, sana ne oluyor?

MHP Başbakanımızı eleştirdiği kadar ne Firavun Sisi'yi, ne katil Esed'i ne Türkiye düşmanları ile kol kola yürüyen Çarkçı Kılıçdaroğlu'nu, CHP'yi eleştiriyor. Ve tabi ki Türkçe Mitingi yapıyorlar...

Yahu dünya Türkçe konuşsa ne olur? Dünyanın gözlerinin içine baka baka kimyasal silahla çocuk, kadın, yaşlı, masum insan katleden Esed Türkçe konuşsa ne olur?

Her işi bitirdik Kürt kardeşlerimiz Kürtçe eğitim alıverince, anadillerinde devletimiz onlara hizmet götürüverince, çocuklarını anadilde eğitiverince Türkiye bölünecek, insanlık yok olacak, Türkiye yerle bir olacak öyle mi?

Türkçe'yi resmi dil yaptı dediğiniz Karamanoğlu Mehmet Bey bu topraklarda katliamlar yapıyordu ağalar.

Karmanoğulları kadar bu topraklardaki hiç bir beylik Rumlarla, Bizansla içli dışlı değildi. Selçuklu Sultanı Moğollarla savaşırken Konya'yı işgal eden Karamanoğlu Mehmet Bey, milli olsa ne olur?

Yıllarca ülkemizde binlerce okul İngilizce, Fransızca eğitim verdi, Türkiye Cumhuriyeti Arapça, Farsça kelimeleri dilimizden attı ve yerine İngilizce ve Fransızcadan kelimeler ikame etti, şimdi milli mi olduk?

Bu ülkeye Kürtçe, Fransızca ve İngilizce kadar zarar verebilir mi?

Biz birlik ve beraberlik içerisinde, kendi kardeşlerimize saygı duymayı öğrenmemiz gerekirken onlara zorla Türkçe mi öğretmekle övüneceğiz? Türkiye'nin derdi bu mu?

Anlaşılan şimdide MHP, Kürtlere zorla Türkçe konuşturarak, Esed'e Türkçe konuşturarak, Sisi'ye Türkçe konuşturarak kimyasal silahlarla ölen çocukların intikamını, Mısır'da demokrasi ve insan hakları için ölen insanların intikamlarını alıverecek ve BM'yi, AB, ABD'yi, Suud Kralını, İran'ı, Rusya'yı hizaya getirecek...

Bu MHP'ye de halkımız oy verecek?

MHP oyuna mı geliyor? Yoksa MHP'yi yönlendirecek büyük beyinler mi yok?

Anlayanlar lütfen bize de anlatsın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR