"Milletimiz hizmete devam dedi"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin 24 Haziran seçim zaferini yayınladığı mesaj ile kutladı.
"Milletimiz hizmete devam dedi"

Türkiye, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi geride bıraktı. Tarihi günün sonunda Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçmiş seçimlerde olduğu gibi milletin teveccühü ile seçimin galibi oldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'yi elde edilen seçim zaferi nedeniyle kutladı. 25 Haziran'ın yeni ve güçlenen Türkiye'nin ilk günü olduğunu söyleyen Başkan Pekyatırmacı,"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz gelecek hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecek. Milletimiz hizmete devam dedi" ifadelerini kullandı.

Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millete hizmet yolunda 16 yıldır ülkemize adeta çağ atlattığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı,"Türkiye dış güçler, iç ittifaklar ve her türlü olumsuz propagandanın yaşandığı seçim sürecinin ardından 24 Haziran'ı geride bıraktı. Milletimiz her seçim döneminde olduğu gibi yapılan hiçbir olumsuzluğa prim vermeden, hizmete bakarak Ak Parti ve Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti.  Millet verdiği güçlü destek ile son sözü söyledi" dedi.

Konya'nın tarihi zaferde Ak Parti'ye ve Erdoğan'a Türkiye'de en yüksek destek veren ikinci il olmasının sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Seçim süreci boyunca İl Teşkilatımızın koordinasyonunda Selçuklu İlçe Teşkilatımızın her kademesinden arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden sahada çalıştık. Çalmadık kapı, sıkılmadık  el bırakmadık ve hemşehrilerimize Ak Partimizin  hizmetlerini anlattık. Allah'a hamd olsun ki bu çalışmanın meyvesini elde ettiğimiz seçim başarı ile taçlandırdık. Bu vesile ile teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan değerli dava arkadaşlarımıza sundukları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Pekyatırmacı, mesajını; "Türkiye'nin başta 2023 olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümesi duasıyla, 24 Haziran seçim başarısından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partimizi kutluyorum. Seçimlerin başta Konya'mız olmak üzere ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerken, Konya'mızdan yeni dönemde seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyorum" sözleriyle tamamladı.