Milletvekili Adayı Işık seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Adayı Işık seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Kozak Işık, seçim çalışmaları kapsamında Akşehir ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu. 


İlk olarak AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Işık, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Rüveyde Gülseren Kozak Işık, ilçe teşkilat binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, seçimlere kısa bir sürenin kaldığını ifade ederek, “Biz kalan bu kısa süre içerisinde tempomuzu biraz daha artırarak çalışmalarımıza hız ve yön vermeye çalışacağız. Başbakanımızın bizlere koyduğu bir hedef var yüzde 75 oy oranı. Biz bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sahaya indiğimizde de bunun insanlar tarafından ne kadar büyük teveccühle karşılandığına bizzat şahit oluyoruz. Başbakanımızın Konya’dan olması ve ikinci, sıradan aday olan Sayın Vekilimiz Mustafa Baloğlu’nun konumu nedeniyle çalmadık kapı bırakmıyoruz” dedi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da yaptığı konuşmada seçim çalışmalarının güzel ve bereketli geçtiğinin altını çizerek, “Ziyaretlerimizde, çalışmalarımızda gördüğümüz tablo bizleri daha da umutlandırıyor. Allah’ın izniyle geçmiş seçimlerden daha yüksek bir oy oranıyla bu seçimi tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz. Yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz hep birlikte bir bütünlük ve uyum içerisinde seçim çalışmalarımız sürüyor. Bugün sizin ve kadın kollarımızın katılımıyla yoğun bir program olacak. Hakikaten biz de Kadın Kollarımızla gurur duyuyoruz. Hamdolsun ulaşılmadık yer bırakmıyorlar” diye konuştu.
AK Parti 25. Dönem Konya Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Kozak Işık ise, dünyanın ortası Akşehir’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında, “Bu seçimler yalnızca Türkiye için değil, dünyadaki Müslümanlar ve diğer insanlar için de gerçekten önemli. Başbakanımızın sık sık bahsettiği bir şey var; bizim medeniyetimizin çok özel mesajları var ve dünyaya sunabileceği güzellikler var. Biz bunları dünyaya ulaştırma yolunda şimdiye kadar bence yeterince çaba sarf edememişiz ya da başarılı olamamışız. Sayın Başbakanımızın başkanlığında, bizim medeniyetimizin meyvelerini ve dünyaya sunabileceklerini şu anda Türkiye o insanlara ulaştırma konusunda büyük çaba sarf ediyor. Aynı şekilde Türkiye için çok güzel şeyler yapmak istiyoruz, yapacağız ve bu seçimler de bunları bize yapma imkanı sağlayacak. Bunun dışında bu seçimlerin Konyalılar için çok büyük önemi var çünkü Başbakanımız Konya’dan. Kendi evladımız olarak Başbakanımızı bu anlamda desteklememiz gerekiyor. Bu aynı zamanda kendimize ve kendi çocuklarımıza da olan bir borcumuz. Konya’nın Selçuklu’dan bu yana ilk defa yakaladığı bir ivme bu. Konya’nın bir Başbakan şehri olma şansını inşallah iyi değerlendireceğini düşünüyorum” dedi.
Basın toplantısın ardından Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Kozak Işık, Kadın Kolları Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Huzurevi, Sevgi Evleri ve çeşitli kurumlarda ziyaretler gerçekleştirdi.