Milletvekili Babaoğlu Hüyük’te incelemelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Hüyük ilçesinde bazı incelemelerde bulundu.
Milletvekili Babaoğlu Hüyük’te incelemelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Hüyük ilçesinde bazı incelemelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu teşkilat ve mahalle ziyaretleri kapsamında Hüyük'e gitti. Her fırsatta teşkilatları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Babaoğlu AK Parti Hüyük İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen, "Öncelikle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan vekilimize çok teşekkür ediyorum. Vekilimiz daima bizlerle sürekli istişare ederek birlikte çalışıyoruz. Bugün ki toplantıda çok sağlıklı geçti bizlere bilgi ve tecrübeleriyle destek oldu. Projelerimizi ve gündemi değerlendirdik. Projelerimizi yerinde görmek isteyen Vekilimizle iki günlük bir program yaptık sırasıyla Suludere, Kıreli, Burunsuz, İmrenler ve Selki mahallerini ziyaret edeceğiz" dedi.

Ziyaretler esnasında düşüncelerini aldığımız Mehmet Babaoğlu, "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam eden Gazi Meclisimiz geçen hafta yoğun çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi. Meclis'in tatile girmesi bizim için hemşehrilerimizle daha çok zaman geçirmek demek, bulduğumuz her fırsatta ziyaret ettiğimiz Hüyük İlçemizi bu vesileyle bir kez daha ziyarete geldik. Bir taraftan projeleri yerinde inceliyoruz, bir taraftan seçim dönemleri dışında da halkımıza söz verdiğimiz gibi bir araya gelerek, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini konuşuyoruz bir taraftan da bugüne kadar Hüyük ilçemizle ilgili yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın yol haritasını çıkarıyoruz. Hüyük İlçe Teşkilatımız ile birlikte Pazar yerinden başlayarak ziyaretlerimize başlayacağız, bu buluşmaları önemsiyorum, çünkü yola çıktığımız gün yerinden siyaset yapacağız zorunlu kalmadıkça hemşehrilerimizin masraf yapıp Ankara'ya gelmesinin önüne geçerek yerinde veya telefonla dinleyerek sorunları çözüme ulaştıracağız demiştik. Yaklaşık bir yılı geride bıraktık, geçen süre zarfında koruduğumuz bu anlayışı bundan sonra da devam ettireceğiz inşallah" diye konuştu.

İlçe merkezinde Perşembe günleri kurulan halk pazarını gezen Babaoğlu, vatandaşlara tek tek teşekkür ederek, 15 Temmuz da vatanımıza, devletimize, milli iradeye, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak ne derece büyük bir kahramanlık gösterdiklerini, olası bir durumda birlik beraberliğin nasıl sağlandığını anlatarak sohbet etti. Daha sonra Suludere Göleti'nde incelemelerde bulunan Babaoğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini not etti. Suludere Göleti ve Başlamış Mahallesi Göleti'nin bakım onarımı için ilgili kurumlarla görüşen Babaoğlu, buradan Kıreli, Burunsuz, İmrenler ve Selki Mahalleleri'ni ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlardan gelen talep üzerine Babaoğlu, önümüzdeki hafta Hüyük'te yeni gölet yapımlarının çalışmaları için KOP İdaresi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerinin ziyarete geleceğini ifade etti.

Son olarak geçtiğimiz hafta Hüyük'teki sağlık alanında gelişmeleri paylaşan Babaoğlu, "Geçtiğimiz günlerde hemşehrilerimizin bize en çok ilettiği konu olan doktor atamaları konusunda önemli bir açığı yaptığımız girişimler neticesinde kapattık inşallah. Hüyük ilçemize yeni doktor atamaları yapıldı ve yeni ambulans temini gerçekleştirdik. Hastanemizin ihtiyaçlarını gidererek daha iyi şartlarda hizmet vermesi noktasında da çalışmalarımıza devam ediyoruz inşallah. Konya-Beyşehir yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ilçemizden ayrılan Milletvekili Babaoğlu Teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından ilçeden uğurlandı.

Milletvekili Babaoğlu Hüyük’te incelemelerde bulundu

Milletvekili Babaoğlu Hüyük’te incelemelerde bulundu

Kaynak: