Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan’da incelemelerde bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesinde bazı mahallelerde incelemelerde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan’da incelemelerde bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesinde bazı mahallelerde incelemelerde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

TBMM'nin tatile girmesi ile birlikte Malatya'da ziyaretlerine hız veren AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ilçeleri gezerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyor. Son olarak Hekimhan ilçesini ziyaret eden Milletvekili Şahin Girmana, Salıcık ve Işıklı Mahallelerini ziyaret ederek bölgede yürütülen yol ve alt yapı çalışmalarını inceledi.

İlk olarak Girmana Mahallesi'ni ziyaret eden Milletvekili Şahin, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ve Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ile birlikte Girmana eski belediye başkanı Kaya Akgül'ün babaannesi için okutulan mevlide katıldı. Daha sonra Salıcık Mahallesine geçen Şahin ve beraberindekiler burada Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan, çalışmalarından dolayı yetkililere ve her zaman yanlarında olan Milletvekili Şahin'e de teşekkür etti.

Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasından sonra hizmetlerin daha hızlı ve seri bir şekilde bütün mahallelere ulaştığını kaydeden Milletvekili Mustafa Şahin'de "Büyükşehir belediyesinin ekiplerine teşekkür ediyorum. Burada asıl amacımız devletin milletten aldığı bu gücü bu geliri ve vergiyi tekrar millete yol, su, alt yapı hizmetleri olarak vermektir. Tabi biz bunu 14 yıldır en iyi bir şekilde yapmaya gayret gösterdik. Her geçen gün yapılan çalışmaların kaliteli ve nitelikli bir şekilde yerini bulması bizim açımızdan çok daha önemli" diye konuştu.

Malatya'ya her gelişlerinde mutlaka ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek başta muhtarlar olmak üzere bölge halkının sorunlarını yerinde dinlemeye çalıştıklarını belirten Şahin, "Bizler bir köprü vazifesi görerek buradaki sorunları yetkililere ulaştırarak hizmetlerin biran önce gelmesine vesile olacağız" dedi.

TBMM'nin yaz tatili dönemine girdiğini hatırlatan Milletvekili Şahin, "Bizim tatilimiz yok. Halkın arasına girdiğimiz zaman vatandaşımızla bir arada olmamız, sahil kentlerinde yapacağımız tatilken çok daha anlam ve ifade ediyor bizler için" şeklinde konuştu.

Şahin, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesinin tüm ekiplerine teşekkür ederek "İnşallah sonbahar gelemeden yollar ile ilgili bütün çalışmaları tamamlamış oluruz" diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Işıklı Mahallesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan’da incelemelerde bulundu

Kaynak: