Milletvekili Şahin’den AÖF öğrencilerine müjde

Milletvekili Şahin’den AÖF öğrencilerine müjde

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde (AÜ-AÖF) eğitim gören Gemlikli öğrencilerin eylül ayında başlayacak olan akademik yıldan itibaren sınavlarına kendi ilçelerinde girebileceklerini, kayıt yenileme ve kitapların teminini de Gemlik'te kurulacak AÜ-AÖF bürosunda yapabileceklerini bildirdi.

Milletvekili Hüseyin Şahin, Gemlik'te 2 bin civarındaki öğrencinin sınavlara girmek için Bursa il merkezine gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, "2016-2017 güz dönemiyle beraber Gemlik'te ikamet eden Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, evlerinin yakınındaki kurumlarda imtihana girebilecekler. Böylece önemli bir zaman tasarrufu sağlanmış olacak" dedi.

Vekil Hüseyin Şahin, Gemlik'teki AÜ-AÖF öğrencilerinden gelen talep üzerine gerekli girişimleri başlattıklarını belirterek, fakülte yönetiminin de konuya sıcak yaklaştığını ve girişimlerinin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Öte yandan Hüseyin Şahin'in girişimiyle İnegöl'deki AÜ-AÖF öğrencileri de 2013-2014 akademik yılından beri sınavlara İnegöl'de giriyor, kayıt işlemleri ve kitap teminini kendi ilçelerindeki bürodan temin ediyor.

Kaynak: