Milli Takım antrenmanında gerginlik

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, deplasmanda Hollanda ile yapacağı maç için Almanya'da kampta bulunan A Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında pankart krizi yaşandı.
Milli Takım antrenmanında gerginlik

Antrenman sahasında gelen 3 Beşiktaş taraftarı, Emre Belözoğlu'na küfür ve hakaret içeren yazıların bulunduğu pankartları sahayı çevrelen çitlere astı. Pankartlar güvenlik görevlilerince asıldığı yerden indirildi. Pankartı asan taraftarlar da idman sahasının dışına çıkarıldı.

A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile 28 Mart Cumartesi günü oynayacağı maçının hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Almanya'nın Marienfeld kasabasında hazırlıklarını sürdüren milliler, ısınmanın ardından, dört grup halinde eğitsel oyun oynadı. Ay-yıldızlılar daha sonra sınırlı alanda pas ve taktik çalışması yaptı. Hollanda maçında kart cezası nedeniyle oynayamayacak Arda Turan da idmanda yer aldı. 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde, TSİ ile 17.30'da başlayan antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümünden basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.

Bu arada, Terim'in izni ile yaklaşık 200 taraftar çalışmayı saha kenarından takip etti.