Milli takım, bu akşam İzlanda ile karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında bugün Eskişehir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. 21.45’te başlayacak müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek
Milli takım, bu akşam İzlanda ile karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında bugün Eskişehir'de İzlanda ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. 21.45’te başlayacak müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. İzlanda ile 11. Maça çıkacak olan Milliler, geride kalan 10 maçta 6 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ay yıldızlılar, grupta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 14 puanla averajla üçüncü sırada bulunuyor. İzlanda ise 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 16 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor.

HEDEF 3 PUAN
Türkiye, İzlanda maçından 3 puanla ayrılması durumunda gurubun son maçına avantajla girmiş olacak. Müsabakadan alınacak 3 puanla ay-yıldızlılar, grupta İzlanda'nın üzerine çıkmış olacak. A Milli Futbol Takımı, son hafta ise Finlandiya ile deplasmanda mücadele edecek. Son hafta oynanacak karşılaşmalarla birlikte grupta ilk iki sırayı alacak ülkeler belli olacak.  İzlanda maçını oynayacağı Eskişehir Yeni Stadı'nda üçüncü maçına çıkacak ay yıldızlılar, buradaki ilk sınavını Moldova ile oynanan özel maçta çıktı. Bu maçtan 3-1 galip ayrılan A Milli Futbol Takımı, Eskişehir Yeni Stadı'ndaki ikinci maçında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Milliler, İzlanda karşılaşmasından da 3 puanla ayrılarak, hem grupta avantajlı duruma gelmeyi hem de Eskişehir’deki galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.