'Milli Takım'da Aykut Kocaman olmalıydı'

Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in Hırvatistan maçında sahaya sürdüğü kadroyu değerlendirdi.
'Milli Takım'da Aykut Kocaman olmalıydı'

Hırvatistan-Türkiye maçı öncesi Fatih Terim'in sahaya sürdüğü sürpriz 11 sporyorumcularını çok şaşırttı. Mücadele öncesi NTVSpor'da yayınlanan programda yine Terim'i eleştirdi.

İŞTE DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

"Bu kadro nasıl olacak bilmiyoruz. Nasıl dizilecek, ne yapacağız bilmiyoruz. Hırvatistan'ı daha iyi tanıyoruz. Ben daha önce de söyledim. Fatih Terim, Arda'nın şu anda Barcelona'daki performansını da yeterli bulmuyor. Şöyle bir kadroya bakıyorum da kendi takımlarında formda zımba gibi bir oyuncu yok. Bir çoğu oynamıyor zaten. Top ayağına geldiğinde bizi heyecanlandıracak sadece Emre Mor var.

Türkiye'de en fazla yardıma açık teknik adam Fatih Terim'dir, en az yardım isteyen de Mustafa Denizli'dir. Fatih Terim'e yüksek kalibrede yardımcı antrenör lazım. Mesela EURO2016'ya giderken yardımcısı Aykut Kocaman olmalıydı.

Arda'nın performansı iyi değil ne demek ya? Barcelona'da adam şu anda kahraman gibi. Arda son elemelerde takımın ağası konumuna geldi. Volkan Demirel, Emre Belözoğlu dışarıda kaldı. Arda Turan çağırılacak, ama sorun kapanmayacak. Bunu biliyorum."