MINDS International 10'uncu yılını kutluyor

Dünyanın önde gelen haber ajanslarının oluşturduğu MINDS International, kuruluşunun 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla Roma'daki konferansta bir araya geldi.
MINDS International 10'uncu yılını kutluyor

Dünyanın önde gelen haber ajanslarının oluşturduğu MINDS International, kuruluşunun 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla Roma'daki konferansta bir araya geldi.

Kar amacı taşımayan, medyanın dijitalleşmesi ve dünya medyasına öncülük etmesi amacıyla 2007 yılında kurulan bir ajans birliği olan MINDS International'ın kuruluşunun 10'uncu yılı vesilesiyle İtalyan haber ajansı ANSA'nın ev sahipliğinde Roma'da konferans düzenlendi.

Aralarında Anadolu Ajansı (AA) da olmak üzere 22 üyesi bulunan ve dijital medyanın nasıl ilerlediğine dair üyelerine öncülük edip, her birinin organizasyon içinde ve dünya piyasasında farkındalığını arttırıp pazarlama, ürün gelişimi ve stratejik projeler konusunda tecrübe ve bilgi birikimini paylaşmayı amaçlayan MINDS International, Roma'daki toplantılarında da ajans haberciliği sektörünün karşılaştığı sorunlardan sektördeki yeniliklere kadar pek çok konuyu masaya yatırdı.

MINDS International'ın kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde Anadolu Ajansını, Uluslararası Operasyonlar Direktörü Ural Yeşil temsil etti.