Minik şampiyonlardan Beyşehir protokolüne ziyaret

Minik şampiyonlardan Beyşehir protokolüne ziyaret

Konya’da düzenlenen Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda kilolarında Türkiye Şampiyonu olan Beyşehirli sporcular İrem Baysal ve Fatma Betül Çakır, ilçe protokolünü ziyaret etti. 

 

45 kg da Fatma Betül Çakır, 50 kg da İrem Baysal kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Şampiyon tekvandocular Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ı, madalyalarıyla beraber ziyaret etti.
Kaymakam Başıbüyük’ü makamında ziyaret eden tekvandoculara antrenör Nafiz Çakır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayındır’da eşlik etti. Sporcularla yakından ilgilenen Kaymakam Başıbüyük, ilçemizin bireysel sporlarda olan başarısı giderek artmaktadır. Bu tekvandocular kazandıkları madalyalarla hem Beyşehir’i Hemde ülkemizi sevindiriyor” dedi.
Başarılı sporcuları desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, “Boyunların da altın madalyalarıyla Türkiye Şampiyonu olarak yanımıza gelen sporcularımızla gurur duyuyorum. Her zaman söylediğimizi gibi başarılı olanların arkasında olarak daha üst seviyeye çıkmalarını sağlayacağız” diye konuştu.
Tekvando sporuna destek olmadığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, “Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ama maddi destek sağlayamıyoruz. Maddi destek konusunda buradan vatandaşlara sesleniyorum imkanı iyi olanlar sadece bu dal değil her hangi bir spor dalına destek olmalarını rica ediyorum” diye konuştu.
Beyşehir Protokolü, Türkiye Şampiyonu tekvandocuları altınla ödüllendirdi.