Minik Yunus Emre’den Reis’e darbe mektubu

Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün'ün 9 yaşındaki oğlu Yunus Emre Ergün 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...
Minik Yunus Emre’den Reis’e darbe mektubu

Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün'ün 9 yaşındaki oğlu Yunus Emre Ergün 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektup okuyan herkesi duygulandırdı.

Kendi el yazısı ile yazdığı mektubuna "Sevgili Recep Tayyip amca, 15 Temmuz'da olanlara çok üzüldüm" diyerek başlayan Yunus Emre Ergün şu ifadeleri kullandı: "Şehitlerimize ve size bu mektubu yazıyorum. Sizi ve şehitlerimizi çok seviyorum. Lütfen bu mektubu sizi mutlu etmek için yazıyorum ve geçmişte ve gelecekte hatta şimdiki devlet yetkilileri için yazıyorum. Lütfen bunu kabullenin. Sizi çok seviyorum. Ordu Fatsa'dan yazıyorum Fatsa Vefa İlkokulu'nda okuyorum. 2-A sınıfında okuyorum. Az daha cuntacılar yüzünden benim futbol ve tüm vatanın başka hayalleri sönecekti ki siz bizi meydanlara çağırdınız ve size teşekkür ederim. Vatanı kurtardınız ve millete çok teşekkür ederim onlar da bizi kurtardı. Bu akşam meydana gideceğiz."

Oğlunun mektubunu okuyunca çok duygulandığını ifade eden Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün ise, "Biz 21 gecedir demokrasi meydanında nöbet tutuyoruz. Birkaç defa oğlum da annesi ile birlikte demokrasi nöbetine katıldılar ama böyle bir mektup açıkçası hiç beklemiyordum. Okuyunca çok şaşırdım ve gözyaşlarına boğuldum" diye konuştu.

Minik Yunus Emre’den Reis’e darbe mektubu

Minik Yunus Emre’den Reis’e darbe mektubu

Kaynak: