Minikler hayallerini cama resmetti

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen "Vitray Boyama" etkinliğine katılan minikler, hayallerini rengarenk boyalarla cama yansıttı.
Minikler hayallerini cama resmetti

Her kesime hitap eden etkinlikleriyle şehrin cazibe merkezi olmayı başaran Piazza AVM, Çocuk Kulübü ile minik misafirlerine sınırsız eğlence imkanı sunuyor. Her defasında farklı temalarıyla çocukların kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan atölyelere katılan minikler, neşeli derslerde ilginç deneyimler yaşıyor. Çocuklar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde güvenli bir ortamda eğlenirken, anne ve babalar da hesaplı ve kaliteli alışverişin tadını çıkarıyor.

Çocukların gelişimine, genel kültürüne ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Piazza Çocuk Kulübü'nün düzenlediği "Vitray Boyama" etkinliğine katılan minikler, öncelikle eğitmenlerden boyama tekniklerini öğrendi. Ardından önlüklerini giyip, çizgi film karakterlerini ve hayal ettiklerini cama yansıtan minikler, resimlerini rengarenk boyadı. Minikler, etkinlik sonunda ortaya birbirinden güzel eserler çıkardı. Öğrenirken el becerilerini geliştiren Piazza'nın minik misafirleri, çocuk olmanın tadını doyasıya yaşadı.

Kaynak: