Mis’in bursluluk sınavına yoğun ilgi

Eğitim öğretim yılına önümüzdeki dönem başlayacak olan Mis Koleji’nin bursluluk sınavı yoğun ilgi gördü.
Mis’in bursluluk sınavına yoğun ilgi

Ramada Otel’de gerçekleştirilen sınavda, çocuklar Mis Koleji’nin özel imkanlarından yararlanabilmek için uğraş verirken aileler de heyecanla çocuklarının sınavının bitmesini bekledi.

Eğitim sektörüne iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Mis Group, Mis Koleji ile alışılagelmiş eğitim yöntemlerinin dışına çıkarak yenilikçi ve cesur adımlar atmaktan korkmayan, geçmişine bağlı, geleceğe emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor.

Mis Kolej’inde sıra dışı öğretim yöntemlerle unutulmaz ve iz bırakacak dersler işleneceğini vurgulayan Mis Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan, “Okulumuzda, öğrencilerimizi hayata uyarlanmış bilimle ve teknikle tanıştıracağız. Sınırların kaldırıldığı bu dünyada en az bir yabancı dili konuşabilir ve ikinci bir yabancı dil ile de desteklenmiş, dünyayı tanıyan öğrenciler yetiştireceğiz. Her öğrencinin istediği bir enstrümanı çaldığı, istediği spor dalında uzmanlaştığı, her çocuğun özel kabul edildiği,  mutlu özgüvenli nesiller yetiştireceğiz.” İfadelerini kullandı.