Mor renkli Galaxy S8 görüntülendi

Samsung'un 10 gün sonra tanıtmayı hedeflediği Galaxy S8'in yeni görüntüleri sızdırıldı. Özellikle kadın kullanıcıları hedef alarak tasarlanan mor renkli S8 ve S8 Plus, bir hayli dikkat çekici görünüyor.
Mor renkli Galaxy S8 görüntülendi

Milyonlarca insanın merakla beklediği Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve S8 Plus'ın tanıtımına artık sayılı günler kaldı. 29 Mart'ta, yani 10 gün sonra Güney Koreli teknoloji lideri yeni telefonunu gün yüzüne çıkaracak.

Fakat Samsung telefonun resmi tanıtımını gerçekleştirmeden S8'e dair pek çok detay sızdırıldı. Telefonun tasarımı için artık neredeyse netleşti diyebiliriz. Geride bıraktığımız haftalarda Samsung'un ezber bozacağını ve ilk kez mor renkli bir telefon çıkaracağını söylemiştik. İşte mor renkli Galaxy S8 ilk kez sızdırıldı.

Fotoğraflar 'kksneakleaks' isimli Twitter adresinden paylaşıldı.

Fotoğraflar 'kksneakleaks' isimli Twitter adresinden paylaşıldı.


Yukarıdaki fotoğrafta gördüğümüz üzere mor renkli S8 bir hayli dikkat çekici görünüyor. Ekranın bulunduğu telefonun ön yüzü bütünüyle siyah tasarlanırken, telefonun yanları ve arkasında mor renk kullanılmış.

Elbette S8'in tek rengi bu değil. Telefonun siyah, gümüş ve mavi renkli versiyonlarının da olacağı biliniyor. Fakat bu rengin Samsung için bir hayli iddialı olduğunu söyleyebiliriz.
 

 

Diğer taraftan Samsung Galaxy S8'in AnTuTu sonucu da belli oldu. Exynos 8895 ve Snapdragon 835 yonga setlerinin kullanılacağı telefon, performans testi sonucundan rekor bir puan almayı başardı.

Samsung Galaxy S8'in AnTuTu sonucu 205,284. En yakın rakibi iPhone 7'nin puanı ise 181,807. Yani Samsung, S8 ile birlikte performans anlamında en büyük rakibi Apple'a büyük bir fark atmış olacak.