Motorin ve benzine çifte zam!

Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin fiyatlarına zam, indirim var mı? Son aktarılan bilgiye göre akaryakıt fiyatlarına çifte zam geldi. Motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu?
Motorin ve benzine çifte zam!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe indirimlerle yüzü gülen araç sahipleri gelen son dakika bilgisiyle birlikte üzüldü. Brent petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatlarına zam var mı? 25 Aralık akaryakıt fiyatlarında son durum ne?

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

25 Aralık benzin fiyatlarında son durum ne? Benzin fiyatlarına kaç TL zam geldi? Benzin fiyatlarına gelen zam pompa fiyatlarına yansıdı mı? Benzin fiyatlarına geçtiğimiz günlerde 1 lira 48 kuruşluk zam geldi. 25 Aralık pazar günü itibarıyla henüz bir zam gözükmüyor.

MOTORİN FİYATLARINA ZAM, İNDİRİM VAR MI?

Benzin fiyatlarına gelen 1 lira 48 kuruşluk zam zam sonrası motorin fiyatlarına da zam geldi. 22 Aralıkta gelen motorin zammı 1 lira 61 kuruş olarak kayıtlara geçti. 25 Aralık itibarıyla ise motorin fiyatlarına zam, indirim gelmedi.

25 ARALIK AKARYAKIT FİYATLARINDA SON DURUM

25 Aralık 2023 Pazartesi günü itibarıyal akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İç piyasa motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı 34,51 TL, motorin litre fiyatı ise 37,16 TL'den satılıyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda ise benzin litre fiyatı 34,46 TL, benzin litre fiyatı 37,10 TL'den satılıyor.

İŞTE KONYA'DA GÜNCEL FİYATLAR

Konya'da motorin fiyatı: 38,28 TL

Konya'da benzin fiyatı: 35,63 TL

Konya'da LPG fiyatı: 18,66 TL

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :