Motosiklet vatandaşların gözü önünde alev alev yandı

Fatih'te cadde üzerinde bulunan bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir şekilde aniden alev alarak vatandaşların gözü önünde yandı.
Motosiklet vatandaşların gözü önünde alev alev yandı

Fatih'te cadde üzerinde bulunan bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir şekilde aniden alev alarak vatandaşların gözü önünde yandı. Motosikletin yandığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Yangın, Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi Alipaşa Caddesi'nde çıktı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir şekilde aniden alev aldı. Motosikletin cadde üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin yanında alev aldığını gören vatandaşlar, araçtan uzaklaştırmak için uğraştı. Otomobilin lastiğinin hafif şekilde yandığını fark eden vatandaşlar, müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar ise itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Vatandaşların gözü önünde yanan motosiklet kullanılmaz hale geldi. Yaşanan bu anlar ise caddedeki bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İHA