Mourinho sezona iyi bir başlangıç yaptı

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, sezonun ilk maçında Bournemouth'u deplasmanda 3-1 yendi.
Mourinho sezona iyi bir başlangıç yaptı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Portekizli teknik adamJose Mourinho yönetiminde 2016-2017 sezonunun ilk maçında, Bournemouth'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Bournemouth'taki Vitality Stadı'nda oynanan karşılaşmada Manchester United'a üç puanı getiren golleri 40. dakikada Juan Mata, 59. dakikada Wayne Rooney ve 64. dakikada Zlatan Ibrahimovic kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 69. dakikada Adam Smith attı.

Manchester United'da yeni transferler Eric Bailly ve Zlatan Ibrahimovic, 90 dakikada sahada kalırken, Henrikh Mkhitaryan son 15 dakika mücadele etti. İtalyan ekibi Juventus'tan 105 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen ve futbol tarihinin en pahalı transferi olan Paul Pogba, eski takımından kalan bir maçlık cezası nedeniyle 18 kişilik kadroda yer almadı.

Mourinho, İngiltere'de açılış maçlarında yenilmiyor 

Mourinho, 8. sezonuna başladığı Premier Lig'de teknik direktörlüğünü yaptığı takımlarla ligde ilk hafta maçlarında mağlup olmadı.

Portekizli çalıştırıcı, daha önce 2004-2007 ve 2013-2015 yıllarında görev yaptığı Chelsea ile çıktığı 7 ilk hafta maçında 6 galibiyet alıp, bir kez de berabere kalmıştı.