Muay Thai Türkiye şampiyonu Seydişehir’den

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Muay Thai Sporcuları Çanakkale’de 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Şampiyonasından Altın madalya ile döndü.
Muay Thai Türkiye şampiyonu Seydişehir’den

Şampiyonadan dönen sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal, altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Çanakkale ve 15 Temmuz Destanı Şehitleri Minikler ve Yıldızlar Muay Thai Türkiye Şampiyonasına yaklaşık 650 sporcu katılırken Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Muay Thai Sporcularından 60 Kilogramda Efe Buğra Yıldız  Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

1-(27).jpg

Çanakkale de düzenlenen şampiyona altın madalya kazanan sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Muay Thai sporunda kısa bir sürede sporcularımızın altın madalya kazanması bizleri mutlu etti. Kendilerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Sert bir spor dalı. Sporcunun kendisine özgüvenini getirir.Bu spor dallarımızda hem kişisel gelişim , hem de medeni cesaret noktasında enerjilerini doğal olarak kullanmaları iyi. Çocuklarımız enerjilerini bu şekilde gidermezlerse ya kavga edecek birbirlerini yaralayacaklar  yada kötü alışkanlıklar kazanacaklar.  Bu nedenle Seydişehir Belediyesi olarak biz her zaman sporcularımızın yanındayız. Ben sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Antrenör Serkan Yıldız; sporcularımızın kısa sürede elde ettiği başarı bizleri mutlu etti. Şampiyonaya katılmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerleyen zaman diliminde sporcularımız daha büyük başarılara imza atacak "dedi.

 

Başkan Tutal, daha sonra Muay Thai Türkiye Şampiyonu Efe Buğra Yıldız, 44 kiloda Minik Erkek Türkiye İkincisi Ali Deniz Çağlayan ve 40 Kilogramda  Minik Erkek Türkiye İkincisi Faruk Dönmez 'e madalyalarını takarak altınla ödüllendirdi.