'Mücadelemiz Türkiye içindir'

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı, "Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefer" başlığı altında Konya Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.
'Mücadelemiz Türkiye içindir'

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-07-2.jpeg

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Zillet İttifakı HDP'nin seçtiği kişiyi iktidar yapmayı planlıyor. Türkiye'de iktidar ruhsatını büyük Türk milleti vermektedir. Demokrasi kundakçıları şimdi yine aynı oyunu oynuyorlar. Buna fırsat vermeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar basaramayacaklar.

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-06.jpeg

MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli milletimizin gönlündedir, duasındadır. Milletimizin ittifakıyla zillet ittifakı seçimlerde boyunun ölçüsünü alacaktır. MHP olarak 2023 için birinci hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine sahip çıkmaktır. İkinci hedefimiz; yeni yönetim sistemine uygun anayasa çıkarmaktır. Üçüncü hedefimiz; yerli ve milli bir ekonomik sisteminin inşası ve ihyasıdır. Dördüncü hedefimiz; Ülkemizi terör belasından çekip çıkarmaktır. Beşinci hedefimiz; İstikrar ortamının tesisidir. İşimiz çok, görevimiz kutludur. Mücadelemiz Türkiye içindir" dedi.

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-05.jpeg

'ÜRETİMDEKİ ARTIŞ UMUT VADEDİYOR'

Yatırım ve üretimdeki artışın işsizliğin azalmasında umut vaadettiğini vurgulayan Mustafa Kalaycı, " Esnafımıza yönelik destekler sürdürülmelidir. Ekonomin barometresi olan her türlü destek piyasaya olumlu yansıtacaktır. Kuraklıktan etkilenen çiftçilerimize dekar başına 100 liraya kadar destek verilmektedir. Aynı zamanda tohum desteği de verilmektedir. Daha fazla üretmesi için çiftçimiz daha fazla desteklenmeli ithalatın önüne geçilmelidir. Mazot elektrik gibi maliyetler azaltılmalıdır" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-07-1.jpg

'TÜRKİYE İNSANİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMİŞTİR'

Mültecilerle ilgili görüşlerini dile getiren Kalaycı, "Milletimizin şikayetlerini ve haklı taraflarını biliyoruz. Sığınmacıların istedikleri yerlere yerleşmeleri engellenmelidir. MHP ülkemizde bulunan sığınmacıların ülkelerine gönderilmesinden yanadır. Türkiye insani sorumluluğunu yeteri kadar yerine getirmiştir"ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-07.jpeg

'TÜRKİYE'NİN ESKİYE GİTMESİNİ İSTEYENLER İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR'

Kalaycı şunları da sözlerine ekledi: "CHP SHP Deva ve Gelecek Partileri güçlendirilmiş parlementer sistemi dillendirmiştir. Türkiye'nin geriye gitmesini isteyenler samimi ve iyi niyetli değildir. Türk milleti 25 gün süreyle görev yapan hükümetleri bile görmüştür. Zillet ittifakı sürekli krize oynamaktır. Her konuda aslı astarı olmayan konuları propaganda malzemesi olarak kullanmaktadır. Çok konuşurlar ama aslında hiçbir şey söylemezler. Gerçeklere gelince arkalarını dönerler."

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

whatsapp-image-2021-09-18-at-14-13-06-1.jpeg

Etiketler :