Müdür Yiğit, okulları gezdi

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu), Sare Özkaşıkcı Yatılı Bölge Ortaokulu, Meram Belediyesi Berlika Trafik Parkı ve Meram Doğa Okulunu ziyaret etti.
Müdür Yiğit, okulları gezdi

Müdür Yiğit’in ilk durağı Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) oldu. Okul Müdürü Hüseyin Kadir Balcı'dan okul hakkında bilgi alan Müdür Yiğit, sınıfları gezerek öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti. Yiğit burada TEKNOFEST KARADENİZ'de dereceye giren öğrencilerin projelerini inceledi.

mudur-yigit-okullari-gezdi-3.jpg

MEGA YENİ DÖNEME BAŞLADI

Daha sonra Sare Özkaşıkçı Yatılı Bölge Ortaokuluna giden Müdür Yiğit, Okul Müdürü Selman Üzüm'den okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı; sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimizle hasbihal etti. Yiğit, okul ziyaretlerinin ardından Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü Mega (Meram Gelişim Akademisi) Projesi kapsamında Berlika Trafik Eğitim Parkı ve Meram Doğa Okulunda yeni dönem eğitimlerinin açılışını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ile birlikte yaptı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinden ardından ziyaretler sona erdi. İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e ziyaretlerinde Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

•MUSTAFA ÇİMEN

Etiketler :