Muğla'da nisan ayında deniz keyfi

Güneşli havayı fırsat bilenler, denize girmenin ve sahilde dolaşmanın keyfini yaşadı
Muğla'da nisan ayında deniz keyfi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın gözde turizm merkezlerinde sıcak havayı fırsat bilenler, sahilde dolaşmanın ve denize girmenin keyfini çıkardı.

Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde bazı vatandaşlar sahilde yürüyüp, kafelerde kitap okudu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili nedeniyle Muğla ve yakın illerden gelen çok sayıda yerli turist, Akyaka sahilinde denize girdi. Bazı vatandaşlar da kayalıklardan denize atladı.

Bodrum ilçesinde de sahilde yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı turistler Cumhuriyet Caddesi Kumbahçe sahili, Paşatarlası ve Kale caddelerinde yoğunluğa neden oldu. Bazı turistler çocuklarıyla denize girip güneşin tadını çıkardı.

Bodrum ilçesinde tatilini sürdüren Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara da Yalıkavak sahilinde denize girerek güzel havanın keyfini çıkardı.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'nda da vatandaşlar, denize girmeyi ve kumsalda güneşlenmeyi tercih etti.

Macera tutkunları Babadağ Hava Sporları Rekreasyon Merkezi'nin bin 200 metredeki pistinden yamaç paraşütüyle uçuş yaparak, Ölüdeniz'in manzarasını izleme fırsatı buldu.

Marmaris ilçesinde ise yerli ve yabancı turistler denize girdi.

Kaynak: