Muğla'da trafik kazaları: 1 ölü, 1 yaralı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Datça ve Menteşe ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Reşadiye Mahallesi...
Muğla'da trafik kazaları: 1 ölü, 1 yaralı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Datça ve Menteşe ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Reşadiye Mahallesi Kazım Yılmaz Caddesi'nde Hüseyin K'nin kullandığı 66 HP 730 plakalı otomobil ile Sedat Taşar idaresindeki 07 NRP 45 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen motosikletten yola savrulan Taşar ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Taşar, Datça Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi'nde Mehmet Seran Karagöz yönetimindeki 45 TV 772 plakalı çekici, önünde seyreden Abdullah Urhan kontrolündeki 42 JF 197 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Araçta sıkışan Karagöz, Büyükşehir Belediyesi AKS ekiplerince yaklaşık yarım süren çalışmanın ardından güçlükle çıkarıldı.

Karagöz, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Vücudunda kırıklar olduğu belirlenen Karagöz'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: