Muhammed Zeren: Tüm mazlumların umudu Türkiye

AK Parti Konya 27.Dönem Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, "Mazlum halkların umudu Türkiye'dir. Bu seçim sadece Türkiye meselesi değil. Tüm dünyayı ilgilendiriyor" dedi.
Muhammed Zeren: Tüm mazlumların umudu Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini söyleyen AK Parti Konya 27.Dönem Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, “Biz teşkilatçıyız, ben gençlik kollarından gelmeyim. Çok şükür Cumhurbaşkanımız, teşkilat mensuplarına ve ülke gençliğine önem veriyor. Bu anlamda genç adayların var olması çok önemlidir. Konya’da da iki tane genç adayımız var.  Bu noktada diğer şehirlerden daha şanslıyız. Dönüp baktığımızda 18 ila 30 yaşın arasında birçok adayımız da var. Bu durum memleket ve memleketteki gençler adına sevindirici. İl teşkilatında görev yapma imkanı buldum. Yaklaşık 3 yıl, ilçe gençlik kolları başkanlığı yaptım. Gezi olaylarından bu yana birçok seçim atlattık. Zaten sahada hâlihazırda olan seçim çalışmalarını yapıyorduk. Referandumdan tutun yerel seçimlerine kadar, genel seçimlerden cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar birçok seçimde teşkilatımızla beraber aktif olarak bulundum. Dün teşkilatımızda nasıl yoğun bir şekilde çalıştıysak bugün milletvekili adayı olarak aynı tempo ve yoğunlukta üstüne koymaya devam ederek çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü yüksek oluyor. Bizim partimizden memnun olduklarını görüyoruz. Bu bağlamda 16 yıllık bir iktidarın, 16 yıl sonra da halen halkın memnuniyetini bu seviyede tutuyor olabilmesi aslında dünyada da çok görülmüş bir şey değildir. Bu büyük bir başarıdır. Allah’ın izniyle Konya’da en yüksek oyu alacağız. Tabi Konya bize sahip çıkıyor diyerek çalışmamazlık da yapmayacağız. Seçimin son günü ve son saatine kadar bütün eforumuzu sarf edeceğiz. Alın terimizi akıtacağız. Allah’ın izniyle başta Cumhurbaşkanımıza ve bize inananlara mahcup etmeyeceğiz” dedi.

muhammed-zeren-saha-calismasi-(1).png

“24 HAZİRAN’DA YENİ BİR ŞAHLANIŞ OLACAK”

24 Haziran’in yeni Türkiye için yeni bir şahlanış tarihi olacağına dikkat çeken Muhammed Zeren, “Gittiğimiz yerlerde sürekli olarak konuşuyoruz. İnsanlara da anlatıyoruz. 24 Haziran, artık parlamenter sistemin bittiği yeni bir şahlanış ve atılım döneminin başladığı bir gündür. Siyasetçiler olarak her zaman bu seçim önemli deriz. Hakikatken bu diğerlerinden farklı bir seçim olacak. Yaklaşık bir yıl önce referandumda atmış olduğumuz adımı bir sene sonra İnşallah fiiliyata geçiriyoruz. Bu seçimle beraber, bu zamana kadar AK Parti’nin başına gelmeyen kalmadı. E-muhtıralardan parti kapatmalara, cumhurbaşkanlığı krizine, ay ışığı, balyoz gibi operasyonlara kadar, gezi sürecinde yapılmaya çalışılan sözde halk ayaklanmasına kadar, 17-25 Aralık’ta kulis ve yargı üzerinden yapılmaya çalışılan darbeye kadar, en yakın tarih 15 Temmuz’da kendi tank ve tüfeklerimizle bize uygulanmaya çalışılan fiili darbeye kadar hepsini biz Elhamdülillah vura vura bugünlere geldik. Bugünlere bütün vesayet odaklarını yıka yıka geldik. Önümüzde son kritik viraj var. Devlet sisteminin işleyişinin daha da hızlı olması için, kararların daha da hızlı alınması için bizim bu sisteme ihtiyacımız var. Mevcut hantal, parlamenter sisteme rağmen 16 yılda bu ülkeyi 3 buçuk kat büyüten bir AK Parti kadroları var. Bir Cumhurbaşkanımız, bir liderimiz var. Mevcut sistemle 16 yılda 3 buçuk kat büyütüyorsak yeni sistemle beraber kimse Türkiye’nin şahlanışını durduramayacak” ifadelerini kullandı.

muhammed-zeren-saha-calismasi-(2).png

“ŞÜKRAN ERDOĞAN, ŞÜKRAN TÜRKİYE DİYORLAR”

Gençlik teşkilatı olarak Türkiye ve dünyada birçok yeri ziyaret ettiklerini söyleyen Zeren, “Türkiye’de teşkilat faaliyetleri noktasında birçok şehirde gezdik. Gerek şahıs olarak gerekse teşkilatımla beraber dünyada da mazlum coğrafyalara pek çok seyahatler yaptık. Afrika’nın ortasında, haritada yerine gösteremediğimiz bir lokasyonda elektriğin, internetin, telefonun, iletişimin ve gazetenin olmadığı bir beldede, insanların elbiseyi zor bulduğu yemek yemekten, su içmekten mahrum kaldığı bir noktada, biz birçok kez bulunma imkânında olduk. Yaklaşık 200 metreden bizi gören yetimlerin ‘Şükran Erdoğan, Şükran Türkiye’ diye bağırması aslında halkımıza verebileceğimiz en büyük mesajdır. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, Osmanlı varisleri olarak onların bıraktığı coğrafyada 100 yıldır kan ve gözyaşını gören, bilen, duyan birileri olarak öncelikli misyonumuz, dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun gözyaşlarını silmek boynumuzun borcu oldu. Dünyanın hiçbir yerinde bir yetim aç kalmamalı, aç yatmamalı. Bir öksüz anne hasreti çekerken sokaklarda başına bir şey gelmemeli. Bizim coğrafyamızda kanlı gözyaşı hâkim” dedi.

muhammed-zeren-saha-calismasi-(3).png

“BÜTÜN DÜNYAYA HÜKMEDİYORUZ”

“Türkiye olarak bütün dünyaya hükmediyoruz” diyen Muhammed Zeren, “Türkiye olarak bunları da engelleyebilecek bir güç olmak zorundayız. Yani biz sadece Konya’yı ve Türkiye’yi imar etmiyoruz. Aslına bakarsanız biz bütün dünyaya hükmediyoruz. Bugün mazlum halkların özgüveni ve umudu biziz. Bu seçim sadece Türkiye meselesi değil. Ben, çok kıymetli halkımızdan bunu böyle görmesini istiyorum. Burada vereceğimiz bir oy, Somali’de bir yetimin kursağından geçecek bir yudum su. Burada vereceğimiz bir oy, Gazze’de elektrik, yakıt veya inşaat malzemesi ve tıbbı malzeme bulamayan Gazzelilere bir yardım olacak. Birleşmiş Milletler’de Amerika’nın kararının karşısında bir karar aldırabilen bir Türkiye’miz var. Dünya 5’ten büyüktür diyen, biz Türkiye’de iktidar dünyada muhalefetiz ufkuna sahip bir Cumhurbaşkanımız var. Bu vizyonun ve ufkun devam etmesi gerekiyor. 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

MUHAMMED ZEREN KİMDİR?

muhammed-zeren-kimdir.png

1992 Konya doğumlu olan Muhammed Zeren, Özel Başak Koleji’nden sonra Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Farklı alanlarda hizmet veren aile şirketinin yöneticiliğini yapan Zeren, 2013-2015 tarihleri arasında AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve 2015-2018 tarihleri arasında AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2010-2013 tarihleri arasında MTTB İl Başkan Vekili ve 2013-2015 tarihleri arasında TÜGVA İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Zeren, iyi derecede İngilizce ve Orta derecede Arapça bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

muhammed-zeren-yeni-haber-siyaset-dergisi-(1).pngmuhammed-zeren-yeni-haber-siyaset-dergisi-(2).pngmuhammed-zeren-001.png

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YİĞİT BERKAY ÇOPUR | YENİ HABER SEÇİM DERGİSİ