Muhtar adayı Günay: Bu yola en iyi hizmeti verebilmek için çıktım

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlere artık sayılı günler kaldı.Konya’nın tanınmış isimlerinden İbrahim Günay da Hacıkaymak Mahallesi için kolları sıvadı ve muhtar adayı oldu.
Muhtar adayı Günay: Bu yola en iyi hizmeti verebilmek için çıktım

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlere artık sayılı günler kaldı. Kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için gecesini gündüzüne katan adaylar; projelerini anlatıyor, seçmenden destek istiyor. Konya’nın tanınmış isimlerinden İbrahim Günay da Hacıkaymak Mahallesi için kolları sıvadı ve muhtar adayı oldu. Günay’ın özellikle sosyal alandaki fikirleri dikkat çekici.

İBRAHİM GÜNAY, HACIKAYMAK MAHALLESİNDE ‘BEN DE VARIM’ DEDİ

Türkiye, 31 Mart 2019’da bir kez daha sandık başına gidecek ve belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar için tercih yapacak. Bu kritik tarihe iki haftadan daha kısa bir süre kaldı. Hal böyle olunca zamanı en verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen adaylar da çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, hem seçmenin düşüncesini alıyor hem de hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatıyor. Son dönemde biraz daha ön plana çıkan muhtarlık makamı için de kıyasıya bir mücadele var. İşte o adreslerden biri de Selçuklu ilçesine bağlı Hacıkaymak Mahallesi. Aliya İzzetbegoviç Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı İbrahim Günay, ‘bu yarışta ben de varım’ diyerek kolları sıvadı. Gecesini gündüzüne katan Günay, sosyal faaliyetlere büyük önem veriyor.

İHTİYAÇ SAHİBİNİN YANINDA OLACAĞIM

31 Mart seçimlerinde göreve gelmesi halinde her türlü düşünceye önem vereceğini ve Hacıkaymak Mahallesinin çıtasını daha da yükseltmek için gayret göstereceğini belirten Günay, bu yola Hacıkaymak Mahallesine en iyi hizmeti verebilmek için çıktım. Seçilmem halinde her zaman ihtiyaç sahibinin, engellinin ve mağdurun yanında olacağım. Mahalle halkımızla bir araya gelerek onların fikirlerini alacağım. Onların sadece mutluluklarını değil, hüzünlerini de paylaşacağım. Birlik ve beraberliğin sağlanması için elimden gelen gayreti göstereceğim. Sosyal projeleri hazırlarken farklı fikirlerden de yararlanacağım. Kimsesiz, öksüz, dul ve yetimlerin yanında olacağım. Mahalledeki eksikleri el birliği ile gidermeye çalışacağım" dedi.  

MAHALLE HALKININ GÖRÜŞLERİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Hacıkaymak Mahallesinde oturan ve işsiz olan vatandaşların iş sahibi olması için kamu ve özel sektörle birlikte hareket edeceğini ifade eden Günay, ihtiyaç sahiplerinin eksiklerinin giderilmesi için hayırsever iş adamlarıyla görüşeceğini kaydetti. Günay, “kapı kapı dolaşıp mahalle halkımızla ile bir araya gelerek, apartman toplantılarına dahil olarak istek, öneri ve görüşleri dinleyeceğim” diye konuştu. ‘Bilge Kral’ olarak anılan Aliya İzzet Begoviç’in adını taşıyan camide gerçekleştirilen konferans, panel, söyleşi ve sempozyum gibi etkinliklerin cemaatin yoğun bir ilgisiyle karşılandığını anlatan Günay, manevi gün ve haftalarda yapılan organizasyonların cemaatin yanı sıra mahallelinin de camiye gelmesini sağladığını kaydetti. Takdir toplayan ve sıra dışı cami olarak ünlenen ibadethanedeki tüm etkinliklerin, "Bilge Kral Aliya’nın Camisi" isimli kitapta bir araya getirildiğini ifade eden Günay, muhtar seçilmesi halinde bu tarz etkinliklerin artacağını vurguladı.