Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

MÜKEMMEL STADYUM, MÜTHİŞ GALİBİYET

MÜKEMMEL STADYUM, MÜTHİŞ GALİBİYET

Selçuklu’ya başkentlik etmiş her metrekaresi tarih kokan, kültürel miraslarla dolu bu büyük şehre böylesine bir stadyum yakışırdı ancak. Türkiye standartlarında harika bir stadyum olan Konya Büyükşehir Stadı'nda maç izlemekten zevk almayacak tek kişi bile düşünemiyorum.

Yeni stadında maça isteki başlayan taraf tabi ki Torku Konyaspor oldu. Maçta oynanan futbol Konyalı sporseverlerin yüzünü güldürdü. En çok öne çıkan futbolcu ise Gabriel Torje’ydi.

Stadın ihtişamına yakışan nefis bir golle takımını öne geçiren Gabriel Torje kulüp tarihine geçti aynı zamanda da sezonun en güzel golüne aday bir gol atmış oldu. Maç boyunca oynadığı futbol ile göz dolduran Torje izleyenlere “ Torje bu sene bu takımı uçurur” dedirtti. Torje ile birlikte öne çıkan futbolcular da oldu tabi.

Hleb gene takımın liderliğini üstlendi. Gözlemlediğim ve beni umutlandıran bir gelişme var ki bu da takımın şut atması idi. Uygun olan her pozisyonda kaleyi düşünen Konyasporlu futbolcular gelecek için ümit verdi. Maçta olumsuz olan bir şey varsa oda bu kadar güzel bir stadyumda hele de ilk maçında büyük boşlukların olmasıydı. Keşke taraftarlar bütün koltukları doldursaydı o zaman şüphesiz unutulmayacak bir atmosfer olurdu. Mesut Bakkal’ın öğrencileri bu sezon ne kadar renkli bir takım olabileceklerini gösterdi. Dileğimiz takımın bu performansını sezon boyunca devam ettirip ligi bitirilebilecek en güzel yerde bitirmesi ve bu başarıların daimi olması. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR