Murat Boz konseri ertelendi

Murat Boz konseri ertelendi

İzmir Emniyet Müdürlüğü, 17 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği Murat Konseri etkinliğini, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından 17 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Murat Boz konseri, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmek üzere iptal edildi. Yapılan açıklamada, “İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak; hem polis-halk ilişkilerine katkıda bulunmak ve hem de elde edilecek gelirle alınacak bir takım ilave araç, gereç ve teknolojik donanımla halkımıza daha kaliteli ve üst düzeyde güvenlik hizmeti sunmak amacıyla Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nden izinli ve koordineli olarak Çekilişli Konser Etkinliği düzenleneceği kamuoyuna duyurulmuştu. 17 Ekim Cumartesi günü konserle birlikte yapılması planlanan sanatçı Murat Boz’un vereceği Çekilişli Eğlence Etkinliği; Ankara’da meydana gelen ve ülkemizi derin üzüntü ve acıya sevk eden terör saldırısında 100’e yakın vatandaşımızın hayatının kaybetmesi nedeniyle Emniyet Müdürlüğümüzce ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmiştir” denildi.

ÇEKİLİŞ NOTER HUZURUNDA YAPILACAK
17 Ekim Cumartesi günü saat 18.00 itibariyle milli piyango çekilişinin noter huzurunda yapılacağı belirtilirken, açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Daha önce duyurulduğu üzere ulusal yayın yapan bir gazete ile iki ayrı tarihte kamuoyuna duyurulacak ve tüm hediyeler sahiplerine teslim edilecektir. İptal edilen konser; aynı sanatçının katılımıyla, aynı yerde ve ücretsiz olarak ileri bir tarihte düzenlenecek ve tarihi yazılı-görsel medya vasıtasıyla vatandaşlarımıza duyurulacaktır. Menfur saldırıda ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara da acil şifalar dileriz."