Muratbey Uşak Basketbol Genel Menejeri Fatihan Erdoğan; “Şanpiyonlar Ligi’nde de Final oymayı hedefliyoruz"

Uşak(İHA)­Muratbey Uşak Basketbol Genel Menejeri Fatihan Erdoğan Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulundu.
Muratbey Uşak Basketbol Genel Menejeri Fatihan Erdoğan; “Şanpiyonlar Ligi’nde de Final oymayı hedefliyoruz"

Uşak(İHA)­Muratbey Uşak Basketbol Genel Menejeri Fatihan Erdoğan Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulundu. Galibiyeti Uşak halkına hediye eden Erdoğan, Şanpiyonlar Ligi'nde de Final oymayı hedeflediklerini söyledi.

Muratbey Uşak Basketbol takımının Genel Menejeri Fatihan Erdoğan'd maçtan sonra yaptığı değerlendirmede Şampiyonlar Ligi'de Romaya galibiyetinden sonra tek antenmanla bu maça çıktıklarını söyledi. Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın moraliyle bu maça galibiyet paralosıyla çıktaklarını söyleyen Erdoğan; " Allah'ta utandırmadı kazandık. Bütün oyuncularımı teknik ekibimi kutluyorum. Bugün Uşak halkı da son ana kadar son topa kadar hepsi bizimle beraberdi, yanımızdaydı. Bize inandılar desteklerdiler, güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyeti seyircimize armağan ediyoruz. Bize destek veren sponsorlarımıza armağan ediyoruz. Her şey basketbol için iyi. Şehrimiz güzel bir basketbol şehri oldu, böyle anılmaya başlanda. Bu sezan Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösterceğiz. İnşallah orada iyi bir derece yaparak bu başarımızı taçlandırmak istiyoruz." Dedi.

Fenerbahçe Baş Antrenörü Zelimir Obradovic'te yaptığı değerlendirmede Muratbey Uşak'ın maçı kazanmayı hak ettiğini söyledi. Obradovic; "Öncelikle iki takımın da taraflarını sahada yarattıkları atmosferden dolayı tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Artık burada bu geleneksel oldu. İki takımında taraftarları takımlarını çok güzel bir şekilde destekliyorlar. Tabiki Uşak takımını tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar büyük motivasyonla ve istekle oynadılar ve kesinlikle maçı kazanmayı hak ettiler. Aslında maç hakkında söylenecekleri söyledik. İkinci yarı geri gelmeye çalıştık ama ilk yarıda gösterdiğimiz davranış, sahaya koyduğumuz performans iyi değildi." İfadelerini kullandı

Muratbey Uşak Basketbol takımı oyuncusu Mark Steven Lyons basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Lyons; "Mücadele ettik, koç gayet iyi bir planla geldi biz de bunu sahaya en iyi şekilde yansıtmaya çalıştık. Rakibimiz Türkiye'nin en iyi takımlarından biriydi belki de en iyisiydi. Biz mücadele ederek doğru oyunu doğru şekilde yansıtarak maçı kazanmayı başardık" dedi.

Kaynak: