Murzioğlu: “Her zamankinden daha çok çalışmalıyız”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bizlerin yapması gereken de şehitlerimizin verdiği mücadeleye yakışır...
Murzioğlu: “Her zamankinden daha çok çalışmalıyız”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bizlerin yapması gereken de şehitlerimizin verdiği mücadeleye yakışır şekilde, her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmektir" dedi.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'la bir araya gelerek, istişare toplantılarına katıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu, istişare toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım'a gerçekleştirilen ziyarette de yer aldı.

İstişare toplantılarına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'la yapılan istişare toplantılarını değerlendiren Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız istişare toplantısı çok verimli geçti. Orada verilen mesajlar gayet açıktı. TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu, orada alçak FETÖ terör örgütünü şiddetle kınarken, TOBB ve oda-borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz mesajı verdi. Hisarcıklıoğlu aynı şekilde, Cumhurbaşkanımızın bu olağan üstü durum karşısındaki soğukkanlı tavrının ve bu zor süreçte bile ekonomiyi ön planda tutmasının iş dünyasının moralini ve çalışma şevkini artırdığını söyledi. Daha sonra ise, Başkanımız Hisarcıklıoğlu ve oda-borsa başkanlarımızla birlikte, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret ederek istişarede bulunduk. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz mesajın aynısını Başbakanımız Binali Yıldırım'a da ilettik" diye konuştu.

Murzioğlu: "Her zamankinden daha çok çalışmalıyız"

Türkiye'nin ve Türk milletinin 15 Temmuz tarihinde büyük bir badire atlattığını belirten Başkan Murzioğlu, "Ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehlike sıradan bir darbe girişimi değildi. Bu aynı zamanda yeniden yükselişe geçen Türkiye'nin önünü kesme ve emin adımlarla ilerlediğimiz Büyük Türkiye hayalimizi sonsuza kadar yok etme planıydı. 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırı, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan milli direnişle ve milletimizin ferasetiyle Allah'a binlerce şükür bozguna uğradı. Bizlerin yapması gereken de şehitlerimizin verdiği mücadeleye yakışır şekilde, her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmektir. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Türkiye'yi ekonomik olarak çok daha güçlü hale getirmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Murzioğlu: “Her zamankinden daha çok çalışmalıyız”

Kaynak: