MÜS-DER, milli irade bekçilerine ikram nöbetinde

15 Temmuz 2016 tarihinde askeri kıyafet içerisine girmiş hain teröristlerce devletimize yönelik gerçekleştirilen darbe ve işgal girişimi sonrasında meydanları...
MÜS-DER, milli irade bekçilerine ikram nöbetinde

15 Temmuz 2016 tarihinde askeri kıyafet içerisine girmiş hain teröristlerce devletimize yönelik gerçekleştirilen darbe ve işgal girişimi sonrasında meydanları dolduran halka resmi kurumlarla birlikte sivil toplum kuruluşları da yiyecek ve içecek ikramında bulunmaya devam ediyor.

Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti, valilik ve belediye binaları önünde istiklal mücadelesi veren 2 bin 500 kişilik kitleye irmik tatlısı ikramında bulundu.

Dernek Başkanı Adil Kacır; "Dünyayı yöneten tapınakçı küresel çetenin; Milletine, ülkesine ve değerlerine ihanet eden işbirlikçi yerli piyonları aracılığıyla yaptıkları planlı kalkışma, halkımızın engin feraseti, ordu, emniyet ve istihbarat içerisindeki kahraman görevlilerimizin direnci ve kararlılığıyla püskürtülmüş oldu.

Milli mücadele ruhuyla hareket eden tüm siyasi partilerimiz ve yetkili kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız buna geçit vermeyip Kuva-ı Milliye bilinciyle omuz omuza mücadele ederek kirli odaklara "dur" dedi. Yaşadığımız bu süreç kesinlikle sadece bir yönetim değişikliğinin hedeflendiği klasik bir darbe teşebbüsü değildi. Ülkemizde kargaşa ve kaosu büyüterek önce iç çatışma sonrasında ise sınırların tartışıldığı, yönetilemez bir Türkiye algısı oluşturmaktı ve bu şekilde dış müdahaleye açık hale getirilen ülkemiz kendi içine hapsedilerek küresel sistemden çıkartılacaktı; ancak bu planı yapanlar Allah'ın planını, milletimizin güvenlik güçleriyle birlikte duruş göstereceğini hesap edemediler.

Halkımızın, huzur ve birlikteliğine kastederek ağız tadını bozmak isteyenlere karşı onurlu duruş gösteren, milli irade nöbeti tutan kardeşlerimize teşekkür ve minnettarlık hissiyatıyla tatlı ikramında bulunarak ihanet şebekesine en güzel cevabı vermiş olduk." dedi.

MÜS-DER, milli irade bekçilerine ikram nöbetinde

MÜS-DER, milli irade bekçilerine ikram nöbetinde

Kaynak: