Muş Valisi, 16 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesini inceledi

Muş Valisi Yıldırım, Diyarbakır ve Muş kırsalında 16 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu.
Muş Valisi, 16 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesini inceledi

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Diyarbakır ve Muş kırsalında 16 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, Diyarbakır ve Muş İl Jandarma komutanlıklarına bağlı birliklerce düzenlenen ve 16 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonların gerçekleştirildiği bölgeleri inceledi.

Şenyayla bölgesi Ulukaya mevkisindeki hakim noktalarda güvenlik güçleriyle sohbet eden Yıldırım, demir yolunun emniyet ve güvenliğinin sağlanması ve noktaların güçlendirilmesi konusunda talimat verdi.

Yıldırım, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla teröristlere yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Vali Yıldırım'a, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin eşlik etti.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinin kuzeyinde 16 Kasım'da başlatılan "Bayrak-68 Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay Operasyonu" kapsamında, Alaca köyü Şenyayla mezrası mülki sınırlarındaki Varikamera Tepe ile Yaylak köyü Gühermi mevkisinde 2 ayrı terörist grupla sıcak temas sağlanmış, aralarında terör örgütünün sözde üst düzey sorumlularının da bulunduğu 16 terörist etkisiz hale getirilmişti.