MÜSİAD Konya bayramlaştı

MÜSİAD Konya Şubesi'nin düzenlediği geleneksel bayramlaşma programında konuşan Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, "Biz ne kadar birlikte olursak o kadar güçlü oluruz” dedi.
MÜSİAD Konya bayramlaştı

MÜSİAD Konya Şubesi'nin geleneksel bayramlaşma programı, şube binasında yoğun katılımla gerçekleşti. Bayramlaşma programına; Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Bülent Tekin, MÜSİAD Konya Şubesi önceki dönem başkanları, şube üyeleri ve Genç MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri katıldı.

musiad-konya-bayramlasti.jpg

Bayramların birlikteliğin nişanesi olduğunu vurgulayan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, "Bayramınız mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara böyle sağlıkla, muhabbetle kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bayramlar birliğin, beraberliğin bir nişanesidir. Kurban Bayramının ayrı bir özelliği var. Teslimiyetin de bir nişanesidir. Kurban ibadetinin gerçek manada yakınlaşmaya sebebiyet vermesini, bizleri öncelikle Rabbimizle, sonra kendimize, sonra da bütün mahlûkata yakınlaştırsın diye dua ediyoruz. Biz ne kadar birlikte olursak o kadar güçlü oluruz, ne kadar güçlü olursak bize saldırılar daha az olur. İsveç’te hepimizi derinden yaralayan Kur’an’ı Kerim yakma olayına onay verilmesini şiddetle lanetliyorum. Bugün insanları karanlıklardan aydınlığa çıkarması için indirilen, Rabbimizin kelamı olan Kur'an-ı Kerim'e yapılan bu saldırı tüm İslam Alemine yapılan saldırıdır. Cenabı Hakk'ın bütün insanlığa göndermiş olduğu son ilahi mesaj olan Kur'an; her alanda rehberimizdir. Biz daha güçlü ve daha bir arada, daha beraber olursak inşallah bunu yapmaya cesaret edemeyeceklerdir diye düşünüyorum. Rabbim bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah" ifadelerini kullandı.

musiad-konya-bayramlasti-003.jpg

Başkan Kağnıcı'nın ardından sözü alan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen ve MÜSİAD Konya Şubesi Önceki Dönem Başkanları Ziya Özboyacı ile Ömer Faruk Okka da tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

musiad-konya-bayramlasti-001.jpg

musiad-konya-bayramlasti-002.jpg

musiad-konya-bayramlasti-004.jpg

Etiketler :