MÜSİAD Konya Şubesi’nden Konya Barosu’na ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MÜSİAD Konya Şubesi’nden Konya Barosu’na ziyaret

Başkan Aladağ’ı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya Şubesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Konya’nın geleceğine ışık tutacak birçok projeye imza attıklarını belirten Başkan Şimşek, “Bu projelerden en önemlilerinden bahsedecek olursak Konya’mızın ulaşım raporu, mavi tünel, lojistik merkez projesidir. Hazırladığımız projelerimizin birçoğu devlet projesi haline dönüşmüştür. Ayrıca Mavi Tünel projesi bilindiği gibi asırlık bir projedir. Bunu MÜSİAD Konya Şubesi olarak tekrar gündeme getirdik ve gün yüzüne çıkardık. 2005 yılında Lojistik Köy kurulması fikrinin oluşturduk. Şahsımın Başkanı olduğu bir komite kurarak 200’ün üzerinde ziyaret gerçekleştirerek Konya’nın lojistik merkezine ihtiyacı olduğunu işledik. Süreç beklediğimizden uzun oldu. Projeye zaman zaman müdahale ederek kurulacak alanı 300 bin metrekareden bir milyon 300 bin metre kareye çıkarttırdık. Yeni Konya Çevre Yolu projesi, Konya–Mersin, Antalya ve Kayseri demiryolu projesinde de ciddi çalışmalarımız olmuştur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ ise “Konya’mızın geleceğine ışık tutacak, MÜSİAD Konya Şubesi’nin yapacağı faaliyetlere destek vermeye her zaman hazırız. Türkiye’nin 7’inci büyük Barosu olarak Konya Barosu’nun kurumsal kimliğini yeniden oluşturacağız. Yapacağımız çalışmalarla Konya Barosu’nu hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Şimşek, ziyaretin sonunda Baro Başkanı Aladağ’a MÜSİAD Konya Şubesinin faaliyetlerini anlatan bülteni taktim etti.

foto-2-003.jpg