Mustafa Çeçen

Mustafa Çeçen

MÜSİAD Konya Şubesine Okkalı Bir Başkan…

MÜSİAD Konya Şubesine Okkalı Bir Başkan…

Evet MÜSİAD Konya şubesinin okkalı bir başkan dönemi başladı; Ömer Faruk Okka…

Lütfi Şimşek başkanımız kendisi gibi mükemmel bir insana başkanlığı devretti.

Genç MÜSİAD kökenli ve kurucularından olan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi kibar naif bir beyefendi. Kaliteli bir duruşuyla örnek olan bir kişi MÜSİAD Konya böyle bir başkana sahip olmanın sevinci içerisinde MÜSİAD Konya Ömer Faruk Okka gibi itimat sahibi kişiliği kalitesinde oturmuş Bir kişiliğe sahip olgun düşünce fikirleri ile şubesini her daim diğer dönem başkanlarımız gibi aydınlatan bir kişi olacağını düşünüyorum.

Rabbimizin bu güzel insana sunduğu ilmi, iş dünyası üzerinde kullanması ve Konya'mızın öz evladı olması bizler için büyük bir mükafat olduğunu düşünüyorum. Bu güzel nur yüzlü abimiz nezaketle dinlemek, akıllıca konuşmak, dikkatlice düşünmek ve güzel ahlaki davranışlarıyla insanlara örnek bir insan özelliğine sahip bir kişiliktir. Kesinlikle bilgi birikimi ile mükemmel olan Ömer Faruk abimiz Konya’ya ciddi anlamda değer katan şehrimizin yükselmesine ve Müslüman Aleminin ferah bir hayat sürmesi için çaba gösteren kişi olacağına eminiz rabbimizin ona sunduğu değerlerden bir tanesi MÜSİAD başkanlığı olduğunu düşünüyorum.

Ticari hayatı ise Konya'da önde gelen şirketlerden olması bu açıdan üyelere güzel bir avantaj olacaktır

Nitekim olay asılı şudur bir evlat babası ile yoğrulur aynı düşüncelerim okkalar inşaat yönetim kurulu Başkanı İbrahim Okka içinde geçerli gerçek bir itibar sahibi olan camiada kişiliği üst düzeyde olarak kabul edilmiş İbrahim Okka abimiz yansıması Ömer Faruk Okka'ya ulaşmıştır.

Şimdiden Ömer Faruk Okka başkanımıza yapacağı çalışmalar şehrimize MÜSİAD ve iş dünyasına hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mustafa Çeçen Arşivi
SON YAZILAR