Muslera özel eldivenle sahada

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk olan Galatasaray'da Muslera, serçe parmağındaki kırık nedeniyle özel eldivenle sahaya çıktı.
Muslera özel eldivenle sahada

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ilk 11'ine göre 2 değişiklik yaptı.

Ligde oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inde yer alan oyunculardan kırmızı kart cezalısı Yasin Öztekin ve sarı kart cezalısı Bruma, Atiker Konyaspor maçında forma giyemezken, bu oyuncuların yerlerine Linnes ve Josue sahaya çıktı.

Galatasaray, Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole, De Jong, Selçuk İnan, Linnes, Josue, Sneijder ve Eren Derdiyok ilk 11'i ile maça başladı. 

Fethi Sekin unutulmadı

İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin, Konyaspor Kulübü tarafından unutulmadı.

Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin'e maç öncesi kulüp başkanı Ahmet Şan tarafından üzerinde isminin yer aldığı 42 numaralı forma hediye edildi. Burak Tolunay, daha sonra stadı dolaşarak taraftarlarla buluştu.

Yeşil-beyazlı futbolcular, Burak Tolunay Sekin ile seremoniye, "Vatan sana minnettardır Fethi Sekin" yazılı pankartla çıktı. 

Muslera özel eldivenle sahada

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, serçe parmağındaki kırık nedeniyle özel eldivenle sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı file bekçisinin kullandığı kaleci eldiveninde, serçe parmağı ile yüzük parmağı yerlerinin birleştirildiği görüldü.