Muş'ta sele kapılarak kaybolan bebeği arama çalışmaları sürüyor

Muş'un Korkut ilçesinde, şiddetli yağışın ardından oluşan sel sularına kapılan 4 aylık Yunus Süngür'ü arama çalışmaları devam ediyor.
Muş'ta sele kapılarak kaybolan bebeği arama çalışmaları sürüyor

Muş'un Korkut ilçesinde, şiddetli yağışın ardından oluşan sel sularına kapılan 4 aylık Yunus Süngür'ü arama çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Karakale ve Dereiçi köylerinin bulunduğu bölgede dere yatağının taşması sonucu sele kapılan 4 aylık bebeğin bulunması için ara verilen çalışmalar, sabah erken saatlerde yeniden başlatıldı.

Jandarma, AFAD ekipleri ekipleri küçük bebeğin bulunabilmesi için yaklaşık 30 kilometrelik bir alanda arama çalışmalarını sürdürürken, köy korucuları ve vatandaşlar da ekiplere destek veriyor. 

Öte yandan, dün meydana gelen sel felaketinde, bulundukları otomobilin sel sularına kapılması sonucu hayatını kaybeden Yasemin ve Yusuf Süngür'ün, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Yayladere köyünde toprağa verildiği öğrenildi.

Korkut ilçesine bağlı Karakale ve Dereiçi köylerinin bulunduğu bölgede şiddetli yağış nedeniyle dere yatağı taşmış, Orgün Süngür yönetimindeki otomobil sel sularına kapılmıştı. Otomobilde bulunan Yasemin ve Yunus Süngür, hayatını kaybetmiş, Canan ve Ela Süngür ile Songül Demir de yaralanmıştı.