Mustafa Demirci Konya’da Sahne aldı

Mustafa Demirci Konya’da Sahne aldı

 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayında her akşam düzenlenen Rahmet Akşamları, Mustafa Demirci konseri ile devam etti. 
 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam Kültürpark’ta düzenlenen Rahmet Akşamları, Ramazanın Konya’da dolu dolu yaşanmasına katkı sağlıyor. Ramazan ayı birlikte başlayan ve Ensar Kardeşler, Grup Dergah, Kahraman Tazeoğlu, Aykut Kuşkaya, Grup Genç, Fatih Koçyiğit, Ahmet Yücenurşen, Seksenler tiyatrosu, Irak Kerkük İlahi Grubu ile Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirildiği programlar Mustafa Demirci konseri ile devam etti. Yağmurlu havaya rağmen ilgiyle izlenen Mustafa Demirci, seslendirdiği birbirinden değerli ezgilerle Konya’daki Ramazan coşkusuna katkı yaptı.

rahm_mdem_b_3.jpg

Rahmet Akşamları etkinlikleri kapsamında 30 Haziran Salı Hafız Ali Tel-Cahit Nazlı, 1 Temmuz Çarşamba Grup Gönül, 2 Temmuz Perşembe Eşref Ziya Terzi, 3 Temmuz Cuma Orhan Çakmak, 4 Temmuz Cumartesi Mesut Kurtiş, 5 Temmuz Pazar Ammar Acarlıoğlu, 6 Temmuz Pazartesi Ahmet Alıcı ve Emirhan, 7 Temmuz Salı Hafız Remzi Er, 8 Temmuz Çarşamba 40 Ney ve Uğur Demirci, 9 Temmuz Perşembe Talha Uğurluel ve Zeyd Soto, 11 Temmuz Cumartesi Umut Mürare, 12 Temmuz Pazar Erkan Mutlu yer alacak.