Mustafa Denizli üç ismin biletini kesti

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Mustafa Denizli'nin Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Koray Günter'i gözden çıkardığı iddia edildi.
Mustafa Denizli üç ismin biletini kesti

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Sinan Gümüş, Koray Günter ve Tarık'ın biletini kestiği ve bu üç futbolcunun yeni adreslerinin de belli olduğu öne sürüldü.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın kadrosunda görmek istediği Sinan Gümüş için, devre arasında Galatasaray'a teklif yapılacağı öğrenildi. Karadeniz temsilcisi, genç oyuncunun bonservisine 1 milyon euro önerecek. Aslan eğer Sinan'ı bonservisiyle göndermek istemezse, kiralık formülü devreye girecek. Rize'nin, Sinan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için de 250 bin euro'yu gözden çıkardığı, gelen haberler arasında.

Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı, Koray Günter'i kadrosunda görmek istediğini bildirdi. Başakşehir'in bu doğrultuda Koray'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp, sezon sonunda da bonservisini almaya çalışacağı ifade ediliyor.

Galatasaray'ın geçen sezon 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Eskişehir'den kadrosuna kattığı Tarık Çamdal, bu sezon tek bir dakika bile forma şansı bulamadı. Oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen sarı-kırmızılılar, kulüp arayışına geçti. Bu doğrultuda araya giren Eskişehir'le görüşmelerin başladığı, kırmızı-siyahlıların Tarık'ı kiralamak istediği öğrenildi. Galatasaray teklife sıcak bakıyor. Anlaşma için geri sayıma geçildi.